Здравейте,някой знае ли на какво се дължи това,след обевъздушаване колата работи нормално докато загрее и започва да надува и изхвърля водата.Немога да я карам така,някой ако знае от какво може да е да сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
след обевъздушаване надува и изхвърля водата,защо?
Collapse
X
-
А капачката на разширителният съд слагаш ли я?Щото ако не я сложиш е нормално да изхвърли водата, понеже вдига налягане около атмосфера и нещо."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
u_bo
ninoneno написа:Забравих да допълня,че след като я обевъздуша и затворя капачката разбира се,се виждат в рашерителния съд една ивица с много ситни балончета.По колата нищо не съм пипал,просто стана изведнъж тая работа.
Коментар
-
Ако помпата е заминала, директно когато налива ще изтича отдолу водата.При мен така беше Капачката на разширителният съд? Поне е около 5 лв., купи си една нова.А двигателят как работи? Пушеци/мушеци? От къде изхвърля водата?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Ако помпата е заминала, директно когато налива ще изтича отдолу водата.При мен така беше Капачката на разширителният съд? Поне е около 5 лв., купи си една нова.А двигателят как работи? Пушеци/мушеци? От къде изхвърля водата?Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Я си поговори с Жоро контакти и отзиви тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=57159Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ninoneno написа:Привет колеги,днес карах колата в сервиз и за мое голямо съжаление се оказа гарнитурата.В сервиза ми казаха,че ремонтът всичко ще ми струва около 300 лева.Струва ми се много,вие как мислите?ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
.
ninoneno написа:Привет колеги,днес карах колата в сервиз и за мое голямо съжаление се оказа гарнитурата.В сервиза ми казаха,че ремонтът всичко ще ми струва около 300 лева.Струва ми се много,вие как мислите?Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар