Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Fiat Punto 1.9 jtd 2001 година.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос за Fiat Punto 1.9 jtd 2001 година.

    Здравеите , тъи като съм нов шофьор и не съм карал особено много искам да ви попитам дали моделът който съм написал в заглавието ( пунто 1.9 жтд) става като за първа кола. И ако трябва да избирам като за първа кола между пунто и нисан микра(5 врати от 1997) , коя бихте препоръчали. Очаквам вашите мнения и препоръки Мерси!

    #2
    Пунтото естественно по готина е и по широка с по евтина подражка това е моето мнение но нека и други се изкажат.
    FIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95

    Коментар


      #3
      То микрата мисля е само с 1,5 чист дизел. Като бивш собственик на пунто ти го препоръчвам.
      Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
      Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

      Коментар


        #4
        Какво от това, че си нов шофьор? Колата, която става за теб, е твоята кола и колкото по-хубава е, толкова по-лесно ще ти е. Ако наистина сега вземаш книжка и нямаш опит като шофьор, всичко ще ти е трудно. Пътят ще е тесен, другите ще са нетърпеливи и ще ти пречат, движението ще е ужасно... Докато не навъртиш поне 10 хил км, ще е така. Иначе има разлика между дизелова и бензинова кола, но не мисля, че дизеловата се кара по-трудно или по-особено.То и шофьорите са два вида - такива, които карат бързо и такива, които карат бавно. И от едните и от другите има лоши шофьори
        Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

        Коментар


          #5
          Нямам опит с микрата, но на времето като купувах пунтото разглеждах микрата /на нисан/ и клиото/на рено/. Един клас са. Мога смело да кажа, че жената е доволна от фиатката. Сити режима е уникално облекчаващ за паркиране от жена. Разбира се, стига да работи, иначе е много голям проблем. Аз купих тогава 1,9 чистия дизел, а по-късно и въпросният 1,9 жтд. Определено и двете са удобни за града. ЖТД-то има по нисък разход и по-добро ускорение, но жената предпочита да кара чистия дизел, защото по-плавно му работи скоростната кутия / не разбирай, че е автоматик/. Едва ли цените за поддръжка са различни на микрата и пунтото, така че избора би следвало да се води и от това коя ти допада на външен и вътрешен вид. Не се ли чувстваш комфортно няма да си удовлетворен и все ще ти е виновна колата, че нещо се е случило.
          Не ми е проблем, че в България евтиното е некачествено. Проблем ми е, че и скъпото в повечето случаи е такова!!!

          Коментар

          Working...
          X