Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заличаване на драскотини?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заличаване на драскотини?

Днес като си гледам фиатката, гледам една хубава кал на предния капак и навсякъде по него едни 20 см. драскотини, кои до бяло, кои не. После разбирам, че някакво хлапе си е играело на капака ми. Живот! Как сега да ги залича? С пастиране ли става далаверата? Онази машина, дето прилича на шлайф? Сам възможно ли е да ги оправя или ще трябва да се набутвам с пари и за майстори. Как седят нещата?
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Нов
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

И при мен е много зле предния капак а по вратите имам надраскано с ключ до метала чак явно някои много е мразил предишния собственик на колата та и мен ме интересува може ли собственоръчно да бъде поправено и как ако има колеги вътре в нещата моля да обяснят мисля че ще е полезно за всички .
      Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
      Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

И при двамата става- ако трябва кит,после филер , боя и лак и сте готови. При положение че лака и базата ги няма и е дълбоко как очаквате да се оправите без боядисване?
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Working...
        X