Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете при избор на Fiat Coupe

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помогнете при избор на Fiat Coupe

Спрял съм се на това купе http://www.cars.bg/c718759 но ме притесняват подобренията , ако някои има наблюдения към конкретната кола нека да сподели . А тази е втората кола http://www.cars.bg/c626525 дайте мнения и за нея

Аз бих взел втората.
    STILO 1.4 16v.

Коментар

и аз съм се насочил към втората,че поне не е пипано по двигателя, но и първата блазни

Коментар

petar_fiat написа:
        и аз съм се насочил към втората,че поне не е пипано по двигателя, но и първата блазни
        Колега, то така или има разлика в цената, за тези пари, които ще додадеш от черната за жълтата, може да си направиш подобренията и да си знаеш какво си правил. Пък и да го направиш както трябва и какво ти харесва. Аз съм за черната!
        Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
        Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Жълтата! Сивата е просто сива...Стига да не е оакан двигателя от подобрения вземай нея.Що не звъннеш на собственика за допълнителна информация за подобренията?
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

преди да звънна исках да видя дали някои незнае нещо във форума за жълтата че нали знаете като се обадите на дадения собственик всеки си хвали стоката

Коментар

Аз бих взел втората , защото е по-нова и е на по-ниска цена.Първата изглежда като че ли собственикът ѝ е любител на високите скорости така че едва ли е карана както трябва.

Коментар

Не знам дали знаеш , но колата е с предно задвижване.

Коментар

DRIVER1 написа:
                  Не знам дали знаеш , но колата е с предно задвижване.
                  Точно тоя модел много лесно може да стане 4х4 с задвижване от ланча делта/ дедра.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

знам че е с предно, и аз съм за втората , а и е в софия и ще мога да я видя по лесно, и аз мисля че ще е по запазена от към двигател защото се виждат леки забележки по предната броня но дано да е само това

Коментар

то и само с предно си е добре, дано само двигателя да е запазен че от този двигател нямам наблюдения дали е здрав

Коментар

petar_fiat написа:
                        то и само с предно си е добре, дано само двигателя да е запазен че от този двигател нямам наблюдения дали е здрав
                        Здрав е, само да е експлоатиран като хората и да му е сменяно маслото навреме.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ясно, еми дано да е гледан , че аз до сега с турбо несъм взимал ,дано собственика да е бил съвестен . А да ми кажете на какво да наблегна при огледа ,защото ще го насроча за събота че от уре съм на работа

Коментар

Диагностика, турбо, корави маркучи, миризма на масло от ауспуха и те така Дано случиш на кола.
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                              Диагностика, турбо, корави маркучи, миризма на масло от ауспуха и те така Дано случиш на кола.
                              Съгласен съм, но да добавя и един хубав тест драйв. 10-ина километра извън града. Аз лично не мога да определя по миризмата от ауспуха, затова й бръквам в дупето и преценявам колко мазни са саждите.Гласувам за втората. Дано излезе хубава колицата.
                              Fiat Grande Punto 1.3 Multijet, 75hp (10.2008г.)

Коментар

Working...
                              X