Днес много глупаво се излъгах от зеленото за наляво и минах на червено за направо..добре, че беше рано сутрин и нямаше коли. Отгоре обаче има камери, които са ме заснели. Какво да очаквам сега като глоба и писмо ли ще ми изпратят?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Камерите на Софийския университет - минаване на червено
Collapse
X
-
На Софийския няма зелено само за ляв завой! Единствената зелена светлина, за ляв завой, която е самостоятелна ако идваш от орлов мост свети винаги с тази за направо.Не знам от къде си идвал и какво си направил, но най вероятно си минал на зелено. Споко! А ако си се излъгал от зелено за десен завой е друго нещо.Fiat Brava 1.9TD 100
Fiat Marea 1.8 HLX
-
yivanov написа:Объркал съм се, десен завой светеше зелено ,идвах от Орлов в посока народното събрание..ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
[quote="Kay_"]yivanov написа:Объркал съм се, десен завой светеше зелено ,идвах от Орлов в посока народното събрание..Fiat Brava 1.8 16V
Коментар
-
Специално на университета ги следят камерите защото поне 3,4 пъти съм плащал актове за червен сигнал.Пращам някой с книжка но не кара и на него му правят актовете,иначе досега да съм останал без точки.Имах една позната в КАТ и ми казваше,че компютъра сам отчитал нарушенията и ги вадел на показ.Колко е вярно не знам,но там ги следят тези нарушения.На университета и на Попа със сигурност,от личен опит го казвам.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
Как и след колко време идва честитката не съм наясно.... До колкото в момента се сещам светофара, за който става въпрос от орлов мост посока НС Първо светва зелено само за надясно покрай СУ, докато върви трафика от паметника Левски към Орлов мост и по Васил Левски. После светва зелено за направо и наляво по Левски, след някакво време гасне само левия и продължава да е зелено за направо и дясно докато върви трафика от НС към Орлов мост. Така че може да си минал на червено, а може и да си бил на зелено ако си видял само червеното за на ляво. Дано да сте ме разбрали, кога е зелено и червено ако помага с нещо Успех
Коментар
-
Insane написа:Как и след колко време идва честитката не съм наясно.... До колкото в момента се сещам светофара, за който става въпрос от орлов мост посока НС Първо светва зелено само за надясно покрай СУ, докато върви трафика от паметника Левски към Орлов мост и по Васил Левски. После светва зелено за направо и наляво по Левски, след някакво време гасне само левия и продължава да е зелено за направо и дясно докато върви трафика от НС към Орлов мост. Така че може да си минал на червено, а може и да си бил на зелено ако си видял само червеното за на ляво. Дано да сте ме разбрали, кога е зелено и червено ако помага с нещо УспехFiat Brava 1.8 16V
Коментар
-
Kay_ написа:yivanov написа:Объркал съм се, десен завой светеше зелено ,идвах от Орлов в посока народното събрание..Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар