Здравейте.От както имам пунтото наблюдавам тази нередност.Днес случайно говорих с един позна и ми каза ,че най вероятно термостата ми държи само големия кръг.Парното грее малко дори сега в топлите дни,а зимата стисках зъби.На сн.1 колата е изгасенана сн.2 на контакт,а сн.3 е в нормален режим на работа.и сн.4 ако евентуално загрее да включи перка... което е рядкостНормално ли е да висят така стрелките?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
термостат или разместени стрелки?
Collapse
X
-
на пръв поглед предполагам, че е незатварящ термостатно това, че перката се включва толкова рано .... - незнам какво точно да кажазащо не отидеш на диагностика, да замерят температурата?аз ако бях на твое място веднага щях да сменя термостата, незнам за твоя модел кое се сменя, но ако е с корпуса - слагам от Рено 5Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
-
alvanovo написа:на пръв поглед предполагам, че е незатварящ термостатаз ако бях на твое място веднага щях да сменя термостата, незнам за твоя модел кое се сменя, но ако е с корпуса - слагам от Рено 5
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
Цената е около 15 лв. и няма проблеми с качеството.Цената на оригиналния термостат е ~90 лв. като има доста ментета."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
OpenGL написа:alvanovo написа:на пръв поглед предполагам, че е незатварящ термостатаз ако бях на твое място веднага щях да сменя термостата, незнам за твоя модел кое се сменя, но ако е с корпуса - слагам от Рено 5Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
OpenGL написа:Целият термостат ли е съвместим, или се сменя само вътрешното тяло ?Fiat Bravo 1.8 GT, 1996 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар