Здравейте!След голямата градушка и дъжд колата ми се наводни. Влязох в една локва, дълбока към 20-25 см. а Фиат-а ми е доста нисък и направо угасно посредата. Издърпаха ме и запали на скорост. На сутринта пробвах да запаля, но като завъртя ключа стартера не въртеше. Един приятел вика чукни го леко с нещо метално. Чукнах го леко и се оправи. Запалих 4-5 пъти и оставих колата да загрее на място. Когато тръгнах, изминах 10 метра и започна да се чува един стържещ звук, обърнах колата и докато стигна до паркинг мястото й звука спря. Изключих я, помъчих да запаля отново, но без успех. Стартерът не върти. Възможно ли е някъде да не прави хубав контакт заради окисление или стартера да е пълен с вода?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със стартер след наводнение.
Collapse
X
-
щом след чукването се е оправил на мене ми прилича на четки................Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Не са четки. Окислили са се контактите на т.н. вилка. Ял съм го същия, точно след намокряне.Най-добре го свали и му направи една профилактика. Може и четките да смениш, така и така си го разглобил.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар