Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колата се форсира, а не върви, съединител ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колата се форсира, а не върви, съединител ?

проблема е че включвам скорост колата се форсира все едно не е на скорост, съединителят не потъва, върви си нормално.Възможно ли е да е от скоростите или е заминал съединителяРедактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Brava ELX 1.6 16V

Re: съединител ?

Възможно е и да е каре .

Коментар

Re: съединител ?

drnkk написа:
      проблема е че включвам скорост колата се форсира все едно не е на скорост, съединителят не потъва, върви си нормално.Възможно ли е да е от скоростите или е заминал съединителя
      Нещо си противоречиш сам,но проблема ти е в съединителя и по-точно износен феродов диск и можеби вече е посинял и претискателния(от боксуването на съединителя).
      Bravo 1.9d 97г

Коментар

На мен като ми се откачи пулооската беше подобно натискам газта и ускорявам от 0 до 100 за 2 секунди а колата не мърда Виж дали километража помръдва като натискаш газта,ако мърда или си за каре или просто ти се е откачила пулооска .
        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
        .

Коментар

cs_aleksandar написа:
          На мен като ми се откачи пулооската беше подобно натискам газта и ускорявам от 0 до 100 за 2 секунди а колата не мърда Виж дали километража помръдва като натискаш газта,ако мърда или си за каре или просто ти се е откачила пулооска .
          абе по вероятното за мен е че е Съединител (износен)аз съм така и все се каня да го сменя ама Криза
          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

[quote="todorshalev"]
            cs_aleksandar написа:
            Километража не помръдва вторник влизаме в бокса да видим диагнозата :D
            Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

Working...
            X