Спря ми единият халоген. Да ми кажете как се сменя крушката и каква трябва да е тя. За фиат пунто става дума..благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Халоген едноок
Collapse
X
-
h3 12v 55w а се сменя лесно махаш букасата отвиваш капачката държи се на 1 метална скоба круката махаш я и нея откачаш от жичката закачаш новата слагаш я правилно във сми от чта страна е заоблено от др не нещо такова беше - та наместваш я и сглобяваш по обратния ред можеш и да провериш как са ти кабелите мен ми се беше разпоил 1-я и не светеше когат му скимне и маи е тваLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
-
nasty написа:h3 12v 55w а се сменя лесно махаш букасата отвиваш капачката държи се на 1 метална скоба круката махаш я и нея откачаш от жичката закачаш новата слагаш я правилно във сми от чта страна е заоблено от др не нещо такова беше - та наместваш я и сглобяваш по обратния ред можеш и да провериш как са ти кабелите мен ми се беше разпоил 1-я и не светеше когат му скимне и маи е тваPunto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
Коментар
-
Сигурен ли си че е h3 щото е сега си прочетах в книжката на колата са сложили h4??? не че нещо разбирам от крушки ама сигурно има разлика..иначе благодаря за инфото само да се стопли и я сменям..че съм като пират по улицитеFIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар