Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Runflat гуми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Runflat гуми

Някой кара ли с такива гуми ?Има ли впечатления ?Променя ли се возията ?ВО да си трае
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Да аз карам с такива гуми на Дънлоп в момента, изпитал съм им предимствата и возията, ама на твърдо окачване не е болка за умиране.Старите ми също бяха такива, след яка злоупотреба с тях и едни мъжки спирачки, успяха да ме преберат до София.
    Прикачени файлове
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Run Flat tyres must be mounted in conjunction with a functional Tyre Pressure Monitoring System (TPMS). Возията се влошава малко и другото интересно е по-високата цена на рънфлат гумите.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

За ТПМС- знам.И за цената знам Дотука двамата казвате, че возията страда.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Карах с Dunlop SP Sport 9000 205/45/17, но ги махнах, много твърди гуми, направо на камък, то и за това са направени, до колкото знам при спукана гума можеш да караш с тях до 80км/ч, ако не се лъжа и другото нещо, което аз лично не го проверих, но по думите на гумаджията runflat гумите са по тежки от останалите, като вземеш предвид тези 2 минуса, че са по тежки и по твърди прецених за себе си, че повече runflat гуми някой друг път
          punto HGT

Коментар

Никога рънфлат по нашите улици ,чак от отвътре колата ще се разскърца за другото няма да коментирам
            Power Under Pressure

Коментар

Ще цитирам един колега:
              Като се качвам от рънфлат на нормалните, то от каруца на заварено окачване, направо се качвам на чисто нова каруца със ресори.
              и хич не е преувеличил, радва се че ги разкарах тия гуми, а се чудих що всичко по окачването е ново а вози като каруца със заварено окачване.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Абе че е твръдо е твърдо, спор няма, чак като свалих лагерите на макферсоните се разпаднаха на три, а противоударните тампонин а амортисьорите бяха, всъщност не бяха, просто ги нямаше. Обаче съм се рязвал и с висока скорст и в бая изрязан ХасФалт и гумата издържа.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Среща с дупка с малко над 200км/ч - гумата не спадна, джантата не се счупи, успях да спра и да се прибера. Не знам какво щеше да стане с обикновена гума, но мисля че щеше да е по-зле.https://www.dropbox.com/s/rp2crswx0d...2017.20.20.jpg
                  Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Runflat гумите могат ли да гръмнат в движение както обикновените

Коментар

Working...
                    X