Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ще опират ли гуми 205/40/17 на браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ще опират ли гуми 205/40/17 на браво

ще опират ли гуми 205/40/17 на фиат браво 2001г. с оргинални амортисьори и спортни пружини FK 60/40 джантите са оргинални от стило абарт (ако има значение калниците и предната броня са от 2.0 хгт)
    FIAT BRAVO 1.9 JTD

само при завой
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

значи да търся 195/40/17
      FIAT BRAVO 1.9 JTD

Коментар

може би ще опират при минаване през големи неравности с висока скорост при мен не опират но аз съм с нормалните пружини на един приятел му опират но тои не е с оригинални джанти и излизат по навън

Коментар

а 195/45/17 дали ще опират
          FIAT BRAVO 1.9 JTD

Коментар

недеи с 195 / 40 ще си драскаш ръба на джантите а и опирането с 205 ако въобще го има не е болка за умиране както казах с оригинални фиатови джанти които влизат по навътре към колата може и да не опира въобще

Коментар

Гуми 195/45/17 не са ли много ниски за нашите пътища?

Коментар

DRIVER1 написа:
                То за нашите пътища трябва 70мм височина, днес видях едно мондео чисто ново с гуми на 30мм... извинявайте за оффтопика.
                BMW E46 coupe
                Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Emo91 написа:
                  DRIVER1 написа:
                  То за нашите пътища трябва 70мм височина, днес видях едно мондео чисто ново с гуми на 30мм... извинявайте за оффтопика.
                  Ти май не си разбрал означенията.Пример 195/45/17.195 означава 195 мм. широка ,а 45 означава, че височината е равна на 45% от ширината на гумата. Ето информация: https://www.goodyear.eu/bg_bg/tire-a...ead-a-tire.jsp

Коментар

знам че са ниски но кажете тогава какъв размер 17ки да си сложа на фиата... просто и аз съм вече в безизходицаи помежду другото гума 205/40/17 мисля че трябва да е по ниска от 195/45/17 и при това положение има по малка вероятност да ми опират или се бъркам
                    FIAT BRAVO 1.9 JTD

Коментар

тя е по ниска но 195цата става като покрив на къща и става по ниска слагаи тия 205 /40 не го мисли толкова и да опира ще е нещо 1 път на 500 няма да е постоянно

Коментар

кълвачев93 написа:
                        знам че са ниски но кажете тогава какъв размер 17ки да си сложа на фиата... просто и аз съм вече в безизходицаи помежду другото гума 205/40/17 мисля че трябва да е по ниска от 195/45/17 и при това положение има по малка вероятност да ми опират или се бъркам
                        Защо изобщо трябва да слагаш 17ки?Карай си с оригиналния размер.Не си усложнявай живота.

Коментар

Ако никой , който пише тук не е карал Браво със 17ки или няма наблюдения не може да каже със сигурност дали ще опират.Няма смисъл ако ги купиш и опират.

Коментар

До колегата по горе с 17ки колата е доста по красива така че ако може да помогнете ок но не пишите щом неискате да помогнете
                            FIAT BRAVO 1.9 JTD

Коментар

215/40/17 Браво 1.9 жтд, заводските амортисьори доста заминали, червени пружини и при 4 човека и бажаж не съм имал проблеми нито отпред нито отзад! Други варианти са 205/40/17, 225/35/17.. като имаше и едно форумско браво с ???/35/18
                              Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Working...
                              X