Здравейте, търся си нови чистачки за зимата и не мога да открия какъв размер дават от Фиат. Колебая се между Бош и Валео, Бош дават 550/500, а Валео 575/480. Някой знае ли какъв размер препоръчват от Фиат?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размер на чистачки за Браво
Collapse
X
-
simps написа:аз си замерих моите по стария изпитан начина- с метъряе и получих 45/60 см. но такъв комплект не намирам за сега и смятам за най-удачно и изгодно да си взема два -45 и 60 и така че имам два комплекта чистачкикато си проверил тези хубавите, сподели какви цени са, моляBravo 1.6 SX 16V 76kW/103hp '96г
Коментар
-
Преди време бях повдигнал тази тема.Отговорите бяха 19" и 21".Без да звучи като реклама купих 1 чистачка от лукоил.Фирмата е немска,а гумата е ако не ме лъже паметта силикон с графитно покритие или нещо подобно.Струваше около 5 лева и бях удивен от начина на чистене.На тази немска фирма чистачките се продават по 1,тъй че си избираш размер какъвто ти трябва.Опаковката сякаш беше ж синъо,а самата гума на чистачката е СИВА!Купи си първо една,виж как чисти и ако ти хареса си купи втора.Не са скъпи ,а на мен ми хареса как чистят и пак ще взимам такива.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Преди време бях повдигнал тази тема.Отговорите бяха 19" и 21".Без да звучи като реклама купих 1 чистачка от лукоил.Фирмата е немска,а гумата е ако не ме лъже паметта силикон с графитно покритие или нещо подобно.Струваше около 5 лева и бях удивен от начина на чистене.На тази немска фирма чистачките се продават по 1,тъй че си избираш размер какъвто ти трябва.Опаковката сякаш беше ж синъо,а самата гума на чистачката е СИВА!Купи си първо една,виж как чисти и ако ти хареса си купи втора.Не са скъпи ,а на мен ми хареса как чистят и пак ще взимам такива.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:dudulia написа:Преди време бях повдигнал тази тема.Отговорите бяха 19" и 21".Без да звучи като реклама купих 1 чистачка от лукоил.Фирмата е немска,а гумата е ако не ме лъже паметта силикон с графитно покритие или нещо подобно.Струваше около 5 лева и бях удивен от начина на чистене.На тази немска фирма чистачките се продават по 1,тъй че си избираш размер какъвто ти трябва.Опаковката сякаш беше ж синъо,а самата гума на чистачката е СИВА!Купи си първо една,виж как чисти и ако ти хареса си купи втора.Не са скъпи ,а на мен ми хареса как чистят и пак ще взимам такива.Bravo 1.6 SX 16V 76kW/103hp '96г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар