Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възстановяване на повредена гума

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Възстановяване на повредена гума

    В края на миналата зима на път за гумаджийницата за смяна на зимни с летни гуми паднах в дупка, изкривих лятата джанта и гумата спадна за секунди. Както и да е - смених на първото възможно място зимните с летни гуми и сега когато се наложи да сменя гумите, от въпросната пострадала гума излиза въздух, от цепнатина от около 5-6мм. Естественно "майсторите" веднага заявиха, че от това гума не става. Иначе гумата е на около 2000км в перфектно състояние на протектора. Та въпросът ми е дали може да се поправи бедата или да обикалям да търся Nikian Nordman W (това е модела на гумата - рядко срещани). Благодаря на всички предварително! Отбелязал съм с червено мястотото на повредата.
    Прикачени файлове
    Брава 1.6 16V ELX
    Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

    #2
    до колкото виждам проблемната част е доста близо до борда на гумата, но все пак може да се опита има едни лепенки/подложки им казват/ които вътре са със конци както е самата гума , около 5-10лв струва ремонта на гумата според размера на лепенката ,тук в пловдивските гумаджийници
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

    Коментар


      #3
      Аз в Пловдив съм оправял цепната гума и според мен ако се ремонтира спокойно може да се ползва за задна.
      BRAVA 1,4 12V
      Nissan Navara

      Коментар


        #4
        И според мен може, въпреки че зависи колко е повредена вътрешната част на гумата.Ако беше само лицето се поставя ново парче и се изпича и работата заспива, но за вътр. част не знам как се прави.
        N.Y. State of Mind

        Коментар

        Working...
        X