капе антифриз от радиаторчето на парното на Пунто.Моля кажете който го е вадил как става демонтажа.Мерси предварително!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто ,моля помогнете с демонтаж на радиатора на парното!!
Collapse
X
-
Re: Пунто ,моля помогнете с демонтаж на радиатора на парното
realprofesora написа:капе антифриз от радиаторчето на парното на Пунто.Моля кажете който го е вадил как става демонтажа.Мерси предварително!!!
-
Хайде колега чети: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=10138 и да почерпиш после автора хахаFiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
Re: парно за PUNTO
kluchar написа:Като погледнеш снимката по долу ще се откажеш да го ремонтираш Това трябва да стане да извадиш радяторчетоVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
realprofesora написа:Ето защо в сервиза искат по 100лева.това е за колата на един колега.ако му покажа снимката сигурно ще падне.Между другото вчера му наляхме 150грама водно стъкло в антифриза и дано спре.Тази рецепта е изпипана поне.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:...: Та дали и при Пунто няма да стане по този начин, без да се сваля таблото?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
добре бе колеги я кажете на кое сега да вярваме?на единия колега или на другия-при единия не е свалено таблото а при другия е свалено и при единия и при другия е със снимки?!!!!-ха някой да ми обясни това,че аз нещо съм настинал и немога да загрявам бързо ?(май термостата)Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
puntotras написа:добре бе колеги я кажете на кое сега да вярваме?на единия колега или на другия-при единия не е свалено таблото а при другия е свалено и при единия и при другия е със снимки?!!!!-ха някой да ми обясни това,че аз нещо съм настинал и немога да загрявам бързо ?(май термостата)Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар