Имам следния проблем. Даже не знам дали да го нарека проблем или е нормално. Едни викат нормално е други викат че не е. Натискам педала на газ-та (когато автомобила е на място) ... стигам примерно 3000-4000 оборота, след което махам крака от педала. Оборотите падат главоломно и когато стигнат около 1500 и реша да подам рязко газ, колата заглъхва. Не иска веднага да качи оборотите. На колкото и да го направя колата все заглъхва. Не иска в момента в който натисна газта да почне могновенно да качва оборотите.. Нужни са около секунда секунда и нещо за да почне да ги покачва. Един ми каза че може да са се запушили някви пикочи, и да сипем Шел В Пауър 98. Аз обаче съм чувал че за тоя двигател не е много полезно да му се сипва 98.Ще и стане ли нещо или да сипвам смело и да "продухвам"?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1,1 и Шел В Пауър :)
Collapse
X
-
колата загряла или студена го прави това? и някакви други оплаквания имаш ли?п.п. V-Power на шел май е 95, а не 98, така че слагай смело, то не че нещо се ти стане и от 98 бензин де. въпроса е че не знам какво точно очакваш да стане с това "продухване""Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
Re: Пунто 1,1 и Шел В Пауър
The_Wicker_Man написа:Имам следния проблем. Даже не знам дали да го нарека проблем или е нормално. Едни викат нормално е други викат че не е. Натискам педала на газ-та (когато автомобила е на място) ... стигам примерно 3000-4000 оборота, след което махам крака от педала. Оборотите падат главоломно и когато стигнат около 1500 и реша да подам рязко газ, колата заглъхва. Не иска веднага да качи оборотите. На колкото и да го направя колата все заглъхва. Не иска в момента в който натисна газта да почне могновенно да качва оборотите.. Нужни са около секунда секунда и нещо за да почне да ги покачва. Един ми каза че може да са се запушили някви пикочи, и да сипем Шел В Пауър 98. Аз обаче съм чувал че за тоя двигател не е много полезно да му се сипва 98.Ще и стане ли нещо или да сипвам смело и да "продухвам"?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар