Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 1,1 и Шел В Пауър :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто 1,1 и Шел В Пауър :)

Имам следния проблем. Даже не знам дали да го нарека проблем или е нормално. Едни викат нормално е други викат че не е. Натискам педала на газ-та (когато автомобила е на място) ... стигам примерно 3000-4000 оборота, след което махам крака от педала. Оборотите падат главоломно и когато стигнат около 1500 и реша да подам рязко газ, колата заглъхва. Не иска веднага да качи оборотите. На колкото и да го направя колата все заглъхва. Не иска в момента в който натисна газта да почне могновенно да качва оборотите.. Нужни са около секунда секунда и нещо за да почне да ги покачва. Един ми каза че може да са се запушили някви пикочи, и да сипем Шел В Пауър 98. Аз обаче съм чувал че за тоя двигател не е много полезно да му се сипва 98.Ще и стане ли нещо или да сипвам смело и да "продухвам"?

колата загряла или студена го прави това? и някакви други оплаквания имаш ли?п.п. V-Power на шел май е 95, а не 98, така че слагай смело, то не че нещо се ти стане и от 98 бензин де. въпроса е че не знам какво точно очакваш да стане с това "продухване"
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

с в-пауьр-а не очаквай ефект по добре сипи Redex или друга добавка за прочистване специално за редекс-а има добри отзиви
      Madness Motorsport
      (\__/)
      (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
      (")_(") signature to help him gain world domination.

Коментар

Re: Пунто 1,1 и Шел В Пауър

The_Wicker_Man написа:
        Имам следния проблем. Даже не знам дали да го нарека проблем или е нормално. Едни викат нормално е други викат че не е. Натискам педала на газ-та (когато автомобила е на място) ... стигам примерно 3000-4000 оборота, след което махам крака от педала. Оборотите падат главоломно и когато стигнат около 1500 и реша да подам рязко газ, колата заглъхва. Не иска веднага да качи оборотите. На колкото и да го направя колата все заглъхва. Не иска в момента в който натисна газта да почне могновенно да качва оборотите.. Нужни са около секунда секунда и нещо за да почне да ги покачва. Един ми каза че може да са се запушили някви пикочи, и да сипем Шел В Пауър 98. Аз обаче съм чувал че за тоя двигател не е много полезно да му се сипва 98.Ще и стане ли нещо или да сипвам смело и да "продухвам"?
        За какъв автомобил става въпрос. Защото на мен ми прилича на неработещ вакуумен регулатор.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

За пунто 1,1.

Коментар

Working...
          X