Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

търся добър сервиз в Бургас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

търся добър сервиз в Бургас

От Бургас съм. Купих наскоро фиат Браво. Сълзеше масло от гарнитурата на клапаните и я дадох в сервиза на Бова, Бургас. Вместо да направят ремонта мослото текна повече. Отидох втори път и се оказа, че е пренатегнат болт и в единия край е изкривен капака /може и да лъжат, за да вземат пари/. Спориха с мен, че не са я правили те предния път. Сега като им показах двете фактури за един и същи ремонт обещаха, че ще я направят. От таене я докараха да тече масло по цялата дължина на гарнитурата от едната страна. Абсолютни некъдърници. На всичко отгоре обслужват нови коли Хюндай, БМВ и други. Опазил ги господ собствениците. Затова търся свестен сервиз в Бургас, на който може да се разчита. Предварително благодаря.

Пробвай в сервиза срещу океански риболов(точно като се спускаш от моста преди стадиона вдясно, бившия гараж на Бургас Камаз). Мисля, че там имат сериозен опит с Фиат .

Коментар

Сменях ангренажен вчера и понеже нямам познати отидох при майстора на един приятел.Много добър бил и незнам си какво още! Отивам аз в някакъв измислен сервиз с още 20 коли отпред 4акащи за ремонт и ми излиза някъв целия омазан с масло майстор и ми предлага цена 120 лв за смяната!!!Ами реших 4е това няма да е моя майстор и си продължих по пътя!Посетих сервиз Авто Тест 2000 намира се срещу зеленчуковата борса в Бургас и за 2 часа срещу сумата 40 лв вече съм с нов ремък и ролки !!!Супер обслужване!Предложиха ни кафе или да ни извикат такси!Надявам се 4е и за друг вид ремонти ще се представят по същия на4ин!За сравнение сервиза на Фиат с/у океански искат 300лв за смяна с техни ремък и ролки и 80лв ако си купиш сам !Автомобила ми е Фиат Браво 1.6 16v
      Bravo 1.6 16v 96г

Коментар

Avalon написа:
        за 2 часа срещу сумата 40 лв вече съм с нов ремък и ролки !!!Автомобила ми е Фиат Браво 1.6 16v
        ако това е вярно, всички ще си сменяме ангренажа и ролките в бургас!!! може би са ти взели само за труда 40.00 лв?
        "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
        (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Avalon написа:
          Сменях ангренажен вчера и понеже нямам познати отидох при майстора на един приятел.Много добър бил и незнам си какво още! Отивам аз в някакъв измислен сервиз с още 20 коли отпред 4акащи за ремонт и ми излиза някъв целия омазан с масло майстор и ми предлага цена 120 лв за смяната!!!Ами реших 4е това няма да е моя майстор и си продължих по пътя!Посетих сервиз Авто Тест 2000 намира се срещу зеленчуковата борса в Бургас и за 2 часа срещу сумата 40 лв вече съм с нов ремък и ролки !!!Супер обслужване!Предложиха ни кафе или да ни извикат такси!Надявам се 4е и за друг вид ремонти ще се представят по същия на4ин!За сравнение сервиза на Фиат с/у океански искат 300лв за смяна с техни ремък и ролки и 80лв ако си купиш сам !Автомобила ми е Фиат Браво 1.6 16v
          Надявам се си прочел за смяната на ангренажен ремък на BRAVO/A?ТУК

Коментар

Да, само за труда ми взеха 40 лв.В първия сервиз който се намира в района на кока-кола Бургас ми искаха 120 лв само за труда!След смяната съм навъртял към 200км и мисля 4е добре са си свършили работата в сервиза.
            Bravo 1.6 16v 96г

Коментар

аз съшто сьм от бургас и си тьрся свестен маистор...Много ми го хвалят гаража на състезателя Иваило Петков ама нямам наблудения.Ако някои е ходил да каже

Коментар

Ако искаш пробвай при кафеджиев, от декември месец е представител на Фиат за Бургас. Още не съм ходил там за ремонт но по разговора с него ми изглежда съвестен тип. Сервиза е по тази улица "Транспортна" малко над Пежо. А скоро ходих и в Муни 93 попаднах на едно пълничко момче което се оказа май нещо като старши майстор, Много добри познания показа и присърце взе работата. Мунито е над търговска къща т.е. автосалон МАЗДАНе ходи в АЛФА там кви лайна изсърбах не е истина на третия ден сам си правих колата.В Авто теста са новаци пробвал съм ги любезни са ама само толкоз.Срещу океански не ходи вече не са Фиат, софианци си взеха всичката Фиатска апаратура.Абе общо взето е мъка в БУргас приятелю, във Варна е същото дърво.
                Fiat Coupe 2.0 16v Cadamuro, Fiat Stilo

Коментар

Мда, и аз сигурно утре съм на сервиз и май ще е този на Кафеджиев. Все още не мога да се сетя къде е, но ще разпитам. А за смяна на ангренажен ремък някой колега беше писал тук, че е доволен от автосервиз Бургас. Доколкото си спомням беше казал, че е някъде до автокъщите под Метро. Но за АЛФА и аз се опарих. Дано проблема е наистина в свещите които ми сложиха. В магазина от който взех новите си свещи Champion (сигурно ментета, но все пак...) ми казаха, че тези свещи които са ми сложили за са новите ЕКО-мотори и то поне 1.8-2.0. Като сложа старата и новата свещ една до друга, старата е по-дълга с около 1.5-2.0мм. Незнам голямо ли значение има това, но се надявам да се размина само със свещи
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Пробвайте сервиза "Бургелов". Намира се вдясно преди отбивката за Метро, като се кара по ул."Транспортна".Все едно идващ от пътя Бургас - Сл.бряг. Ходил съм няколко пъти и останах доволен(предимно ходова част). Имат добра организация и се опитват се да работят професионално. Притежават необходимата апаратура и изглежда имат редовна клиентела. Иначе за дизели знам наистина добри майстори. Обслужват само такива двигатели.

Коментар

spark написа:
                      Мда, и аз сигурно утре съм на сервиз и май ще е този на Кафеджиев. Все още не мога да се сетя къде е, но ще разпитам. А за смяна на ангренажен ремък някой колега беше писал тук, че е доволен от автосервиз Бургас. Доколкото си спомням беше казал, че е някъде до автокъщите под Метро. Но за АЛФА и аз се опарих. Дано проблема е наистина в свещите които ми сложиха. В магазина от който взех новите си свещи Champion (сигурно ментета, но все пак...) ми казаха, че тези свещи които са ми сложили за са новите ЕКО-мотори и то поне 1.8-2.0. Като сложа старата и новата свещ една до друга, старата е по-дълга с около 1.5-2.0мм. Незнам голямо ли значение има това, но се надявам да се размина само със свещи
                      аз бях писал за Бургассервиза май беше Бургауто или Бургеловще видя и ще ви кажа със сигурностсмениха ангренажния ремък доста бързо и качественоимат необходимия инструмент
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

дам мерси за мненията изказани до сега

Коментар

Ангрвнажен ремък и добър сервиз в Бургас

Реших да не отварям нова тема. Тук имаше доста инфо но все пак... Интересува ме колко ще ми струва смена на ремъка с ролки и евентуално къде биха го направили качествено не да не ми одерат кожата за това И разбира се някоя по качествена марка 4е работата е доста отговорна
                          VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

Re: Ангрвнажен ремък и добър сервиз в Бургас

kc_3011 написа:
                            Реших да не отварям нова тема. Тук имаше доста инфо но все пак... Интересува ме колко ще ми струва смена на ремъка с ролки и евентуално къде биха го направили качествено не да не ми одерат кожата за това И разбира се някоя по качествена марка 4е работата е доста отговорна
                            Новият сервиз на Кафеджиев, вече е представител на Фиат, аз ходих до там и попитах за същото - отговориха ми, че притежават необходимите инструменти и персонал.
                            FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046

Коментар

А нещо за парите ставало ли е дума? И аз знам че те са официален сервиз на Фиат но не съм чувал отзиви за тях.
                              VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

Working...
                              X