Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съмнение за прескочил зъб

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съмнение за прескочил зъб

колата беше запалена и се движеше на зад с около 10/15км бях включил на 1ва със натиснат съединител,след това ми се изплъзна крака от педала и колата загасна има ли някаква възможност да е прескочил зъб на ангренажния ремък.Пали добре и работи добре на място и в движение.браво 1.4 12в
    STILO 1.4 16v.

Пали добре и работи добре на място и в движение.браво 1.4 12в
    Задаваш отговор Карай си колата спокойно.
    Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
    FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

Предполагам на повечето им се е случвало да им се изплъзне крака от съединителя и да угасне колата на мен поне се е случвало и както е казал по горе колегата карай си спокойно колата щом пали и работи нормално и както казваш върви всичко е Ок.
      Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
      Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Re: Съмнение за прескочил зъб

ivan77 написа:
        колата беше запалена и се движеше на зад с около 10/15км бях включил на 1ва със натиснат съединител,след това ми се изплъзна крака от педала и колата загасна има ли някаква възможност да е прескочил зъб на ангренажния ремък.Пали добре и работи добре на място и в движение.браво 1.4 12в
        От къде на къде ти дойде да питаш затова.Явно има симптоми за които не споменаваш.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

съмнение за прескочил зъб

понеже съм чувал че при един прескочил зъб не се усеща,не знам дали е вярно
          STILO 1.4 16v.

Коментар

Изтърването на съединител или натискането на спирачката рязко не поажда прескачане на ремък.Ако има някакви съмнения проверката е най-сигурна така тук във форума няма как да разберем колко зъба са прескочили.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

мисълта ми е нужна ли е проверка,след като всичко е наред с работата на мотора?
              STILO 1.4 16v.

Коментар

Не. Сещаш ли се ако така прескачаха зъби, учебните коли колко редовно трябваше да висят в сервизите?
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

sa6obravoto написа:
                  Не. Сещаш ли се ако така прескачаха зъби, учебните коли колко редовно трябваше да висят в сервизите?
                  Примера с учебните коли е много на място на колегата върна ме назад във времето като карах курсовете на една ладичка.
                  Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
                  Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Working...
                  X