колата беше запалена и се движеше на зад с около 10/15км бях включил на 1ва със натиснат съединител,след това ми се изплъзна крака от педала и колата загасна има ли някаква възможност да е прескочил зъб на ангренажния ремък.Пали добре и работи добре на място и в движение.браво 1.4 12в
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съмнение за прескочил зъб
Collapse
X
-
Предполагам на повечето им се е случвало да им се изплъзне крака от съединителя и да угасне колата на мен поне се е случвало и както е казал по горе колегата карай си спокойно колата щом пали и работи нормално и както казваш върви всичко е Ок.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Re: Съмнение за прескочил зъб
ivan77 написа:колата беше запалена и се движеше на зад с около 10/15км бях включил на 1ва със натиснат съединител,след това ми се изплъзна крака от педала и колата загасна има ли някаква възможност да е прескочил зъб на ангренажния ремък.Пали добре и работи добре на място и в движение.браво 1.4 12вFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Изтърването на съединител или натискането на спирачката рязко не поажда прескачане на ремък.Ако има някакви съмнения проверката е най-сигурна така тук във форума няма как да разберем колко зъба са прескочили.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
sa6obravoto написа:Не. Сещаш ли се ако така прескачаха зъби, учебните коли колко редовно трябваше да висят в сервизите?Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар