Никъде не мога да намеря това, помагайте, Уното (сега го кара приятелката ми) хич не ще да върви, всъщност в момента работи без грам аванс. Вътре мембраната е скъсана и смуче въздух. Сега маркучето е затапено с едно болтче, да не гълта въздух в смукателния колектор.На схемата от еПер-а е №4
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вакуумен регулатор на аванса (изпреварването) - Уно 45 Fire
Collapse
X
-
Re: Вакуумен регулатор на аванса (изпреварването) - Уно 45 F
pinko168 написа:Никъде не мога да намеря това, помагайте, Уното (сега го кара приятелката ми) хич не ще да върви, всъщност в момента работи без грам аванс. Вътре мембраната е скъсана и смуче въздух. Сега маркучето е затапено с едно болтче, да не гълта въздух в смукателния колектор.На схемата от еПер-а е №4
Коментар
-
Re: Вакуумен регулатор на аванса (изпреварването) - Уно 45 F
hit-ko написа:pinko168 написа:Никъде не мога да намеря това, помагайте, Уното (сега го кара приятелката ми) хич не ще да върви, всъщност в момента работи без грам аванс. Вътре мембраната е скъсана и смуче въздух. Сега маркучето е затапено с едно болтче, да не гълта въздух в смукателния колектор.На схемата от еПер-а е №4Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Аз за Типо 1.1 Fire нямах никакъв проблем с намирането.Имат го в Александър Ауто,в Т&N Cars и на повечето места където съм питал за него.Цената е около 15-тина лв.Доколкото съм запознат с Fire-ите на моят и на твоят двигател е всно и също вакуумчето.Това с болтчето си е решение ама разхода на гориво и ускорението на колата няма да ги коментираме изобщо.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Аз го смених преди около 2 години и след след смяната колата започна да се набира и ускорява много по-добре и то при не по-различен разход на гориво, направо стана друга кола :DFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар