За мен този ремък е нов, след 50 000 км там надписи не се виждат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поизтъркан ангренажен ремък
Collapse
X
-
Airfan написа:За мен този ремък е нов, след 50 000 км там надписи не се виждат.LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
ivel написа:стига сте писали глупости ,ремъка се изтърква бързо,просто и вас да ви пусна да ви гази тази оптяжна ролка и вие ще се изтъркате.към автора на темата-не бързай с изводите,надписите въобще,ама въобще не са критерийFiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
Колеги днес взех колата.Ремъка беше свален и сменен с нов,този който свалиха беше наистина като нов просто надписите бяха се поизтъркали.От сервиза незнаеха на какво се дължи това и предпочетоха да го заменят с друг.Ще го пратят на Гейтс(те са едни от вносителите за БГ) да го видят,една от възможностите беше за дефектна боя.Бяха доста любезни и доста разбрани,не ми поискаха и стотинка.И все пак се радвам,че има и коректни сервизи в БГ.Fiat Marea 1.6/16V
Коментар
-
хайде не обиждай,че си с малко по-малко сменени ремъци от мен,това зависи и от марката на ремъка и винаги съм казвал най-лесно е да се обвини някой,но това е хубаво да е доказано,а в случая всичко си излезе нормално и ремъка си е сменен,както и предположих,просто има ремъци ,които се изтъркват много лесно.
Коментар
-
Според мен са го били попренатегнали, тогава бързо се изтърква, а ако е доволно пренатегнат се къса и доста бързо. В Хонда форума имахме случаи на нов ремък на 13 х.км които се скъсал и като го видиш на снимките мяса че все едно е на 1,300 000 кмПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Просто са решили лесно да вземат парите на човека,това е истината.Като им е закарал повторно колата и са видели дебелия са го сменили веднага.Боята била калпава.Ако наистина са го сменили първия път никога нямаше да го сменят втори път и то с оправдание за калпава боя.Все пак са представители на Гейтс за БГ.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
MAKARI??? написа:една от възможностите беше за дефектна боя.Бяха доста любезни и доста разбрани,не ми поискаха и стотинка.И все пак се радвам,че има и коректни сервизи в БГ.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Абе я виж какво оправдание са дали на човека когато е отишъл в сервиза повторно.Ти или не четеш постовете или не можеш да вденеш за какво иде реч.Ти ако си сменил действително един ремък както трябва и ти дойде клиента че му паднала боята ще му сложиш ли нов за твоя сметка.Така реагира човек или сервиз когато знае,че първия път не си е свършил работата както трябва.Боята им е било тъпо оправдание.Помисли малко преди да тропаш по клавиатурата.Значи не се изтриват толкова бързо надписите щом са го сменили веднага без проблеми или и сега пак ще пишеш за ролките.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
Колеги видях сваления ремък той беше НОВ просто само надписите липсваха тук там.Управителя на сервиза ми каза,че за всеки случай ще го смени,защото не са се сблъсквали с подобно нещо,хората излезнаха коректни и си поеха всичко необходимо от тяхна страна.Пак повтарям ремъка който се свали беше като НОВ.Такова нещо като ремък втора ръка не ми се вярва.Сервиза е ТЕХ-КО и пак повтарям хората излезнаха коректниFiat Marea 1.6/16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар