Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поизтъркан ангренажен ремък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За мен този ремък е нов, след 50 000 км там надписи не се виждат.

Коментар

Airfan написа:
      За мен този ремък е нов, след 50 000 км там надписи не се виждат.
      Жорка,неговият е само на 140км!А последното Дайко ,което свалихме от Капата ми на 55К+км беше видимо като неговият-надписите си бяха супер!
      LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
      LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
      LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
      Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
      Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

ivel написа:
        стига сте писали глупости ,ремъка се изтърква бързо,просто и вас да ви пусна да ви гази тази оптяжна ролка и вие ще се изтъркате.към автора на темата-не бързай с изводите,надписите въобще,ама въобще не са критерий
        Глупостите ти ги пишеш и то доста често.Човека ти казва,че е минал само 140км.Ремъка на снимката е оригинален/Гейтс/ и предполагам въобще не е сменян.Искаш ли да ти снимам ремъка на Стилото на 85к. и да видиш дали се е изтъркал надписа.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Колеги днес взех колата.Ремъка беше свален и сменен с нов,този който свалиха беше наистина като нов просто надписите бяха се поизтъркали.От сервиза незнаеха на какво се дължи това и предпочетоха да го заменят с друг.Ще го пратят на Гейтс(те са едни от вносителите за БГ) да го видят,една от възможностите беше за дефектна боя.Бяха доста любезни и доста разбрани,не ми поискаха и стотинка.И все пак се радвам,че има и коректни сервизи в БГ.
          Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

хайде не обиждай,че си с малко по-малко сменени ремъци от мен,това зависи и от марката на ремъка и винаги съм казвал най-лесно е да се обвини някой,но това е хубаво да е доказано,а в случая всичко си излезе нормално и ремъка си е сменен,както и предположих,просто има ремъци ,които се изтъркват много лесно.

Коментар

Според мен са го били попренатегнали, тогава бързо се изтърква, а ако е доволно пренатегнат се къса и доста бързо. В Хонда форума имахме случаи на нов ремък на 13 х.км които се скъсал и като го видиш на снимките мяса че все едно е на 1,300 000 км
              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Просто са решили лесно да вземат парите на човека,това е истината.Като им е закарал повторно колата и са видели дебелия са го сменили веднага.Боята била калпава.Ако наистина са го сменили първия път никога нямаше да го сменят втори път и то с оправдание за калпава боя.Все пак са представители на Гейтс за БГ.

Коментар

MAKARI??? написа:
                  една от възможностите беше за дефектна боя.Бяха доста любезни и доста разбрани,не ми поискаха и стотинка.И все пак се радвам,че има и коректни сервизи в БГ.
                  Това ли е критерия вече за качествен ремък?Боята да е качествена и надписа да не се изтърка през целия живот на ремъка.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

FGRC,продължаваш да пишеш глупости,боята и времето за нейното износване НЕ СА КРИТЕРИЙ за пробега на един ремък,ако имаше и повече опит и сменени ремъци нямаше да пишеш това и не забравяй,че сме в бг

Коментар

Абе я виж какво оправдание са дали на човека когато е отишъл в сервиза повторно.Ти или не четеш постовете или не можеш да вденеш за какво иде реч.Ти ако си сменил действително един ремък както трябва и ти дойде клиента че му паднала боята ще му сложиш ли нов за твоя сметка.Така реагира човек или сервиз когато знае,че първия път не си е свършил работата както трябва.Боята им е било тъпо оправдание.Помисли малко преди да тропаш по клавиатурата.Значи не се изтриват толкова бързо надписите щом са го сменили веднага без проблеми или и сега пак ще пишеш за ролките.

Коментар

човека ти пише,че ремъка е като нов,но няма надписи,а аз пък ти казвам,че няма такъв сервиз дето ще рискуват с такъв ремък,на който живота е около 30-на хиляди до скъсване

Коментар

Колеги видях сваления ремък той беше НОВ просто само надписите липсваха тук там.Управителя на сервиза ми каза,че за всеки случай ще го смени,защото не са се сблъсквали с подобно нещо,хората излезнаха коректни и си поеха всичко необходимо от тяхна страна.Пак повтарям ремъка който се свали беше като НОВ.Такова нещо като ремък втора ръка не ми се вярва.Сервиза е ТЕХ-КО и пак повтарям хората излезнаха коректни
                          Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

Старият ти ремък какъв беше и на колко км?
                            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Добре де, виж след 150 км новия ти ремък дали така ще изглежда пак.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Стария ремък незнам какъв е бил и на колко км. е бил,колата е имам около 2седмици.Естествено,че след 150 км ще го проверя :D .
                                Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

Working...
                                X