Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поизтъркан ангренажен ремък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поизтъркан ангренажен ремък

Колеги днес реших да проверя ремъка,и с ужас видях доста поизтъркан ремък.Смисъл ,че надписите бяха все едно е ремък на 40000км,а той е на 140км и на 6дни.Гледам пистовите ремуци те са си като нови. Малко по късно ще кача снимки да си кажете мнението.Утре ще ходя в сервиза в който го смениха да видим какво ще кажат те.От какво може да се е получило това изтъркване(не опира поне видимо никъде)?Колата е Мареа 1,6/16в
    Fiat Marea 1.6/16V

Ми да са ти сложили някой втора ръка примерно
    Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
    Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Re: Поизтъркан ангренажен ремък

MAKARI??? написа:
      ....От какво може да се е получило това изтъркване(не опира поне видимо никъде)?Колата е Мареа 1,6/16в
      Най-вероятно от изобщо не сменен ремък-сигурно си стои твоят старият! :D
      LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
      LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
      LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
      Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
      Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Или не са ти сменили ремъка или ти е блокирала паразитната ролка ,ама по скоро ремъка си е стария.
        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
        .

Коментар

Момчета карате ме да си мисля ужасни неща за сервиза.По принцип не са такива хора голяма верига са,но като сравня с пунтото което карам ремък на 20к изглежда много по добре от този.
          Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

Не проверяваш ли какво са свършили при ремонта преди да платиш.
            Fiat Brava 1.9 JTD

Коментар

Значи колега проверявам,но ангренажа на мареата има капак на 3болта просто там не съм свалял болтове и т.н.Пак казвам това е доста известна верига магазини и сервизи с хубави части.ето снимки
              Прикачени файлове
              Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

кола

Или ремъка е менте или не е сменянВиж ако можеш от вътре дали не е напуканКакво като е голям сервиз винаги може да има някой който е готов да спести някой лев и труд Да беше поискал стария
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Според вас възможно ли е за 6(шест)дни или 140км да се изтъркат толкова надписите??? или не са сменили ремъка
                  Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

стига сте писали глупости ,ремъка се изтърква бързо,просто и вас да ви пусна да ви гази тази оптяжна ролка и вие ще се изтъркате.към автора на темата-не бързай с изводите,надписите въобще,ама въобще не са критерий

Коментар

Като ходите по сервизи не си ли искате старите части за да няма после такива теми?
                      Фиат Крома 1.9 16v+
                      Фиат Браво 1.6 16v
                      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

В интерес на истината в някои сервизи са ми ги оставяли в багажника старите части ама в други нищо което си е съмнително аз така в един сервиз оставих типото за смяна на гумички на клапани дадох 80 лева за процедурата а дали са ги сменили е под въпрос дори си бяха сложили старата гарнитура на клапаните и тук таме където са изгубили парчета от нея че беше много изгоряла напълнили със силикон мотора целия беше улят с масло та си я сменям аз тази гарнитура така че има сервизи и сервизи сигурно е че моя кола в този сервиз няма да влезе та ако ще да е последния на света.
                        Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
                        Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Колега както виждаш не съм бързал с извода,не съм споменал сервиза за да не става антиреклама.Днес ще закарам колата да е видят и да си кажат мнението.Все пак ми дават 1година гаранция.Но просто като видях в какво състояние е ремъка ми стана лошо.И по принцип не си правя там колите,ходя другаде където ми връщат старите части,просто разбрах че там имат от тези скоби за ангренажа и гаранцията.
                          Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

Re: Поизтъркан ангренажен ремък

MAKARI??? написа:
                            От какво може да се е получило това изтъркване(не опира поне видимо никъде)?Колата е Мареа 1,6/16в
                            Не опира никъде ама както ника МАКАРИ.Как да не опира като върти с външната си част водна помпа и едновременно с това се обтяга от ролка по външната част.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Днес го погледанаха и казаха,че не би трябвало да е толкова захабен.Утре го свалят и преглеждат всичко,ако има нужда сменят за тяхна сметка.Утре ще пиша повече подробности.
                              Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

Working...
                              X