Колеги днес реших да проверя ремъка,и с ужас видях доста поизтъркан ремък.Смисъл ,че надписите бяха все едно е ремък на 40000км,а той е на 140км и на 6дни.Гледам пистовите ремуци те са си като нови. Малко по късно ще кача снимки да си кажете мнението.Утре ще ходя в сервиза в който го смениха да видим какво ще кажат те.От какво може да се е получило това изтъркване(не опира поне видимо никъде)?Колата е Мареа 1,6/16в
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поизтъркан ангренажен ремък
Collapse
X
-
Re: Поизтъркан ангренажен ремък
MAKARI??? написа:....От какво може да се е получило това изтъркване(не опира поне видимо никъде)?Колата е Мареа 1,6/16вLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
В интерес на истината в някои сервизи са ми ги оставяли в багажника старите части ама в други нищо което си е съмнително аз така в един сервиз оставих типото за смяна на гумички на клапани дадох 80 лева за процедурата а дали са ги сменили е под въпрос дори си бяха сложили старата гарнитура на клапаните и тук таме където са изгубили парчета от нея че беше много изгоряла напълнили със силикон мотора целия беше улят с масло та си я сменям аз тази гарнитура така че има сервизи и сервизи сигурно е че моя кола в този сервиз няма да влезе та ако ще да е последния на света.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Колега както виждаш не съм бързал с извода,не съм споменал сервиза за да не става антиреклама.Днес ще закарам колата да е видят и да си кажат мнението.Все пак ми дават 1година гаранция.Но просто като видях в какво състояние е ремъка ми стана лошо.И по принцип не си правя там колите,ходя другаде където ми връщат старите части,просто разбрах че там имат от тези скоби за ангренажа и гаранцията.Fiat Marea 1.6/16V
Коментар
-
Re: Поизтъркан ангренажен ремък
MAKARI??? написа:От какво може да се е получило това изтъркване(не опира поне видимо никъде)?Колата е Мареа 1,6/16вFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар