Здравейте фенове Имам намерение да си "обуя" колата с 4-ри нови зимни гуми за този сезон, но имам огромен проблем с джантите - адски криви са, и ще съсипят новите гуми. Поразпитах по гумаджийниците каква е цената за изправяне и ми стана ясно 4е ми трябват поне 80лв за ремонт,тъй като са много ама много криви.Или поне такова чувство оставиха в мен майсторите...Въпросът и молбата ми са да драснете някой ред и да споделите впечатления за извършена от съвестен човек подобна услуга или или ако на някой му се намират 4етири 14-ки, стомана, на добри пари, направо да ги взема и да не се разправям с алчни занаятчии.приятен ден.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация/съвет относно изправяне на стоманени джанти.
Collapse
X
-
Re: Консултация/съвет относно изправяне на стоманени джанти.
musikum написа:Здравейте фенове Имам намерение да си "обуя" колата с 4-ри нови зимни гуми за този сезон, но имам огромен проблем с джантите - адски криви са, и ще съсипят новите гуми. Поразпитах по гумаджийниците каква е цената за изправяне и ми стана ясно 4е ми трябват поне 80лв за ремонт,тъй като са много ама много криви.Или поне такова чувство оставиха в мен майсторите...Въпросът и молбата ми са да драснете някой ред и да споделите впечатления за извършена от съвестен човек подобна услуга или или ако на някой му се намират 4етири 14-ки, стомана, на добри пари, направо да ги взема и да не се разправям с алчни занаятчии.приятен ден.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
georgiarg написа:Според мен по добре си търси нови джанти.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:georgiarg написа:Според мен по добре си търси нови джанти.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Колкото до съвестен майстор ти препоръчвам гумаджиите на подземния гараж на "Фритьоф Нансен".Но както сам си открил, а и колегите казват-цената е 15-20 лвпарче.Колкото до други джанти- очаквай изненади от 2 ръка, няма как да са перфектни.Ясно е, че най-читавия вариант е нови джанти, но ако не ти се връзва със зимния бюджетси рециклирай твоите отколкото нечии други
Коментар
-
И аз трябва да изправям джанти - вчера проверих цената в Радиал на Сточна гара, за моите 14-ки изправянето е по 12 лв. на джанта, монтаж+демонтаж струва 4.50 на гума и отделно си смятат тежестите за баланс, които струват стотинки.... зависи по колко ще се наложи да сложат на джанта дано съм била полезна с това инфо ***Джантите ги изправят машинно там.Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
heraldita написа:............***Джантите ги изправят машинно там.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Esper написа:Nino, дай координати на това местенце да видя колко ще ми искат за 15".Миналата година като обувах темпрата, направо ме отказаха със сума малко над 80лв.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
)
хмм, как да кажа колко съм благодарен на всички за мненията..мн.благодаря за мненията Ви :P зимния бюджет е тежка тема, няма да говоря за това ,но най вероятно ще се спра на варианта със отремонтиране на настоящите джанти, в радиал, на фритьоф нансен се тая - само да видя някаква хидравлична чудесия и съм аз.още един път голямо благодаря за съветите, като отмине това изпитание се надявам да споделя прятни впечатления, защото съм голям Марко Тотев-ец що се отнася до авто-майстори)пиисКоя е страната с най-красиви жени и най-бързи коли?
Това е риторичен въпрос,не се напъвай.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар