Здравейте колеги , изпаднах в кофти ситуация със седалката шофьорската на Мареята , и доколкото разбрах , ставало и от 156 на Мареата. Някой ако е виждал или чувал или пробвал , моля да сподели , защото съм намерил една запазена много от 156 , но е в Перник и незнам дали има смисъл да ходя да я взимам.Мерси и Лек ден на всичко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофьорска седалка от Алфа 156 на Марея?
Collapse
X
-
От тези модели, би трябвало да стават : Alfa Romeo 145, Alfa Romeo 146, Fiat Tipo, Fiat Tempra, Fiat Coupé, Lancia Dedra, Lancia Delta.Но, дано не те подведа. Но толкова ли няма, предна седалка от Мареа, че търсиш от друга кола. Най си е добре оригинална и еднаква с останалите.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Ами и аз си мислех , че има , но се оказа , че няма. За по 50-60 лв се нагледах на продрани и провлачени седалки , по криви и скърцащи от моята. Явно търсенето на такива седалки е голямо и цените им са високи. А иначе цял салон за 150-160 лв съжалявам ама няма как да стане...Аз още като я взех колата , седалката си беше малко поизкривена , разглобих я и я заварих , но това беше последното което може да се направи за тази седалка. Явно са си слаби седалките , този от който я взех беше 50 кила пряко сили , аз съм дълъг , но съм 90 кила. Няма толкова чак тормоз за да стане такъв кривондел. А иначе моята е сив плюш , и за да си взема такава , ми трябва явно много късмет , и много пари. Не мисля , че си заслужава. На Алфите (особено на 156-цата) седалките са много удобни , търсене на такива почти няма , което МОЖЕ би значи , че са доста по-надеждни и здрави.Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
Immortal написа:Ами от Ланча Делта с 2 врати станаха без преправяне на Фиат Браво.tomito - накарай го тоя да измери разстоянието между двете релси.Всичко останало се прави - и да не паснат дупките, можеш да пробиеш.Моят комшия си кара Бравото със седалки от Хонда. Тъй че невъзможни неща няма.Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар