Сорка за въпросчето ама съм мноо зле на тема "техническо обслужване на автомобила", та искам да попитам едно на вид мноо змешно въпросче Имам FIAT Madea 1.6 18V и до "казанчето" с спирачна течност за естествено спирачките има още едно "казанче" та питането ми е именно за него за къде е това "казанче" щото ми е на мининум и със спирачна течност ли се пълни? Благодаря предварително на тези, които отговорят по тази тема !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аматьорски питане?
Collapse
X
-
Инфо от книгата на Haynes
На снимката под номер 4 е отбелязано резервоарчето за спирачна течност (тя се ползва и от привода на съединителя). Не ми е ясно ти за кое "казанче" точно питаш (вляво и в дясно ли от него), но другите 3 места за обслужване с течност са следните (с номерацията от снимката):1. Резервоар за течност за чистачки;2. Разширител на охлаждащата течност, оттам може да се налива и антифриза;6. Резервоар за хидравлична течност (за хидравликата на волана);Дано съм бил полезен !Прикачени файловеFIAT Marea ELX 1.6/16 V '98
Коментар
-
Re: Аматьорски питане?
BesSseN написа:...Имам FIAT Madea 1.6 18V...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар