Брато, к’ви състезания, к’ви пет лева, така карат само онея от наскар, а там не е като да са със стокови карантии.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изключване от скорост без съединител
Collapse
X
-
Bane
-
Аз почти винаги изключвам от скорост без съединител не е вредно за колата,а и на мен така ми е по-удобно...разбира се панякога,когато е студена и не иска да изключи от скорост (2-ра най-често) си натискамсъединителя.А и съм карал София-Перник без съединител (скъсах жило) и се свиква лесно,стига да знаеш за каквостава на въпрос,но въпреки това не искам да се повтаря
Коментар
-
muns61 написа:Щом си се басирал, значи знаеш и си сигурен и няма защо да питаш другите. Ако не знаеш, или не си сигурен, а си се басирал, как се нарича това? :DFiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`
Коментар
-
И като изключите от скорост карате като лагерни колички ли? Не виждам за какво е необходимо да се изключи от скорост в движение и на не се включи друга скорост.Колите (автомобилите Вартбург и Трабант) на които беше нужно това си имаха малко по различен съединител и той беше такъв защото двигателя не можеше да работи като моторна спирачка поради малкото смазване.По въпросът.Да,може да се изключи без да се натисне съединителя. Ако се уцели моментът на падане на оборотите става без проблем,ако не е точният момент е с удар кутията.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар