Колеги, някой знае ли как да си оправя волана да ми е по този начин с клаксона надолу:http://7gear.ru/images/cars/74dd26fc.jpgВ момента клаксона с airbaga ми е настрани при изравнено положение на гумите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регулиране на волан
Collapse
X
-
Виж как ще ти е удобно когато караш. Аз като ходих на реглаж, много се бях ядосал, че не са ми поставили волана така както искаш ти а леко под ъгъл, но се оказа, че е много по-удобно за хващане, защото иначе там където хващам волана няма отвор така да се каже.Fiat Punto 1.9 JTD 2000 - ex
Fiat Stilo 1.9 JTD 115 - now
Коментар
-
Това извъртане на волана обикновено е породено от проблем с предното окачване или кормилната уретба. Първо иди да птрегледат цялата предница за проблеми, после (ако изобщо се наложи) сваляй и върти геврка.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
naskobg написа:Dido_Lyubenov написа:Това извъртане на волана обикновено е породено от проблем с предното окачване или кормилната уретба. Първо иди да птрегледат цялата предница за проблеми, после (ако изобщо се наложи) сваляй и върти геврка.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар