S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на ангренаж на Пунто 1.9 jtd - цени и водна помпа ?
Collapse
X
-
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
Това,за часовете за определен ремонт е много относително.Това,че някой МАЙСТОРИ се учат на нашите коли и сменят нещо по цял ден е друг въпрос.Давам следният пример:преди имах Фиестса 1,8 дизел(2 ремъка и 3 ролки)в няколко сервиза искаха колата от сутринта, за да е готова евентоално до вечерта.Няма да кажа сервиза(за да не е реклама),но момчето направи смяната за около 1 час,без никакви проблеми и изминах 70000хил.преди да я продам.Fiat Punto JTD
Коментар
-
Доколкото съм разгледал, ролките на Ина и ремъка на гейтс са най-добрите. Дайте да сравним цените, защото от две места ми искат по 200лв. за части - това реално ли. Говоря за оригинални и правилни части за тази кола? Аз от това, което съм гледал - цената би трябвало да е 180лв. И без мнения от рода всичко е ментак - това отделно на ръка, да приемем че можем да намери оригинални - интересува ме цената?Fiat Punto 1.9 JTD 2000 - ex
Fiat Stilo 1.9 JTD 115 - now
Коментар
-
hsf написа:Доколкото съм разгледал, ролките на Ина и ремъка на гейтс са най-добрите. Дайте да сравним цените, защото от две места ми искат по 200лв. за части - това реално ли. Говоря за оригинални и правилни части за тази кола? Аз от това, което съм гледал - цената би трябвало да е 180лв. И без мнения от рода всичко е ментак - това отделно на ръка, да приемем че можем да намери оригинални - интересува ме цената?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:hsf написа:Доколкото съм разгледал, ролките на Ина и ремъка на гейтс са най-добрите. Дайте да сравним цените, защото от две места ми искат по 200лв. за части - това реално ли. Говоря за оригинални и правилни части за тази кола? Аз от това, което съм гледал - цената би трябвало да е 180лв. И без мнения от рода всичко е ментак - това отделно на ръка, да приемем че можем да намери оригинални - интересува ме цената?Fiat Punto 1.9 JTD 2000 - ex
Коментар
-
Колега,ето ти ОРИГИНАЛЕН комплект на супер цена- http://www.fiatalfadealerparts.co.uk...-1900-jtd.html ,и да попитам ако отида в сервиза с него ще имат ли пак претенции че е менте :DFiat Punto JTD
Коментар
-
Ангренажа още не е сменен поради финансови причини. Междувременно реших да погледна какво е положението под капака на ремъка. Прикачената снимка показва състоянието на ремъка, на който аз съм направил 4000км, а предишния собственик си биеше главата в земята, че бил направил 25 000км с него, т.е. това трябва да е ремък на 30 000км. Според мен е невъзможно - никакъв надпис не се вижда и зъбите ясно са се отпечатали от външната страна на ремъка ?Показвам го само информативно, докато чакам да го сменя, а не защото съм решил да не го сменям или нещо подобно!За информация пускам и цените, за смяната на ремъка и ролките, които събрах:- един голям сервиз --- 210лв. за работа и части - където смятам да отида- човек, който ми беше препоръчан от хора от форума: --- 100лв. за работа,--- частите не ги помня, но бяха някъде около 180-200лв.- човек от форума, който сам ми предложи --- 200лв. за части, --- 60лв. за труд- друг сервиз, където беше смятано и смяната на водната помпа--- 280лв. за части(с водната помпа)--- 120лв. за трудFiat Punto 1.9 JTD 2000 - ex
Коментар
-
Колеги, нов съм във форума. Направиха ми обслужване на Stilo 1.9 JTD 115 к.с. и ми дадоха следната справкаИзвършени ремонти:1. Ангренажен ремък - комплект - 147 лв2. Водна помпа - 75 лв3. Подгревни свещи, 4 бр. - 68 лв4. Масло Selenia TD 5l - 70 лв5. Филтър маслен - 10 лв6. Филтър въздушен 10 лв7. Филтър горивен - 22 лв 8. Филтър купе - 15 лв9. Термостат - 98 лв.10. Антифриз - 36 лвОБЩО ЧАСТИ: 551 лв.ТРУД: 149 лв.ОБЩО ВСИЧКО: 700 лв.Обслужването е факт но не знам какви марки части са вложени.Според вас нормално ли е ?Нема начин да нема начин!
Коментар
-
emiood написа:Колеги, нов съм във форума. Направиха ми обслужване на Stilo 1.9 JTD 115 к.с. и ми дадоха следната справкаИзвършени ремонти:..........ОБЩО ЧАСТИ: 551 лв.ТРУД: 149 лв.ОБЩО ВСИЧКО: 700 лв.Обслужването е факт но не знам какви марки части са вложени.Според вас нормално ли е ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар