S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на ангренаж на Пунто 1.9 jtd - цени и водна помпа ?
Collapse
X
-
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
Я, какъв хубав спор настанал. 1. Ремъка не се разтяга.2. Обтяжната (канадската, а ако е произведена в Япония става ли японска?) ролка не служи за обиране на разтягането на ремъка.3. В ремъка подсилващите звена са главно стъклени, а не железни.nsn написа:BO написа:nsn написа:Ще го смена за 20лв,само трябва да пътува до Пирдоп.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
.
ivel написа:личи си кой работи в сервиз и зне цената си,евала на колегата BOLacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
-
ivel написа:разни хора ,разни идеали,аз например също не обичам ти да ми донесеш частите и то някакви боклуци,защото след някой друг километър ще обвиниш мен за състоянието на колата без да се замисляш,че частите са некачествени
Коментар
-
ivel написа:200лв за ремонт,при шлайф 20лв и евентуално гарнитура 30лв и болтове 15лв,ти какво искаш,напълно нормална ценаФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
ivel написа:200лв за ремонт,при шлайф 20лв и евентуално гарнитура 30лв и болтове 15лв,ти какво искаш,напълно нормална ценаLacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
-
Kay_ написа:ivel написа:200лв за ремонт,при шлайф 20лв и евентуално гарнитура 30лв и болтове 15лв,ти какво искаш,напълно нормална ценаили си голям скапарA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ВО четеш през редовете. Не гледам на никой в паницата. Представи си, че искам момчето да ми направи въпросния ремонт отивам и той ми изтрелва 200 лв. Лек ден и до там. Споделих си мнението. Да ти кажа и в другите професии се плащат осигуровки данъци. Явно не съм се изразил добре ще опитам пак За мен минималното заплащане трябва да започва от 1500 лв на месец. В зависимост колко е трудна и отговорна работата тези пари да се покачват. Аз си работя това което искам. За целата съм затворил едно 5 години от живота си гледайки напред в бъдещето. Но се оказва, че заплатите на общ работник и проектант са еднакви. Дори на моменти общия рабоник взема повече. Не ми е криво , че той взима толкова, а защо аз взимам по-малко. Все пак аз мога да отида и да върша неговата работа, но той моята не. Ти каза нещо подобно за боклукчиите. Мисля, че сме на едно мнение. Колегата ако ще и 1200 да иска за смяна на гарнитура. Въпроса е кой ще му ги даде. Аз няма да съм. Така като гледам колегата с бялото Типо-също. Щом му върви бизнеса значи всичко е ок. Без да преравнявам всички под общ знаменател. Повечето авто майстори се доверяват изцяло на това което са видяли в практиката без да имат дори и минимална техническа подготовка. Премерно смянях си гумите скоро и майстора щеше да ме остави на предните гуми с по два болта. Като му казах той ми отговори " Абе може и два да са ама щом са диагонално сложени няма проблем може да си караш така"...Това как ще го коментираш? Сигурно за този човек изписаните характеристики на главите на болта са просто едни числа.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Определено не си ме разбрал.За това просто искам да кажеш, колко пари остават накрая след обявените пари, които за теб са много.Просто сам ще си отговориш на въпроса, като направиш сметките, които ти поисках. И повярвай, ще останат доста по-малко, от колкото въобще си го представяш. Просто направи сметките.И накрая след сметките отново кажи дали тази сума е била невъобразимо много или е била просто сума, с която човек да си живее абсолютно нормално, а не в охолие, както съм сигурен, че си го представяш.Друг въпрос - колко пари имаш "заровени" в оборудване за инструментите с които работиш? Колко пари си назад от професията ти със започване на всеки божи месец? С колко заеми се събуждаш всеки ден за това, че упражняваш професията, която си избрал?Казах ти - не гледай толкова елементарно и повърхностно в паничката на хората.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Kay_ написа:ivel написа:200лв за ремонт,при шлайф 20лв и евентуално гарнитура 30лв и болтове 15лв,ти какво искаш,напълно нормална ценаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
BO написа:Определено не си ме разбрал.За това просто искам да кажеш, колко пари остават накрая след обявените пари, които за теб са много.Просто сам ще си отговориш на въпроса, като направиш сметките, които ти поисках. И повярвай, ще останат доста по-малко, от колкото въобще си го представяш. Просто направи сметките.И накрая след сметките отново кажи дали тази сума е била невъобразимо много или е била просто сума, с която човек да си живее абсолютно нормално, а не в охолие, както съм сигурен, че си го представяш.Друг въпрос - колко пари имаш "заровени" в оборудване за инструментите с които работиш? Колко пари си назад от професията ти със започване на всеки божи месец? С колко заеми се събуждаш всеки ден за това, че упражняваш професията, която си избрал?Казах ти - не гледай толкова елементарно и повърхностно в паничката на хората.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар