BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на ангренаж на Пунто 1.9 jtd - цени и водна помпа ?
Collapse
X
-
Ами да, високи са цените в сервизите спрямо тези на много по-важни професии, но то си личи от постовете във форума - не ми се мисли след някоя година какво ще е. Тогава нека "майсторите" да ви лекуват и учат децата и още къде къде по-важни неща, за които все Ви се виждат много парите, а за смяна на някакъв си ремък и два лагера е голямата работа, много сложно няма що.Извинявам се ако се засегне някой, но не може развиване и завиване на два болта и то на криво дето после трябва да ги оправяш да струва повече от преглед при специалист или учебен час при добър преподавател.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
всеки си знае цената,а цената определя в повечето случаи и качеството.чавето може и за 30 да смени,ама в серевиза са длъжни да носят отговорност,в сервиза има монтьор,на който му вървят осигуровки,в сервиза са няляти пари за машини инструменти,които струват десетки хиляди и всепак,не ме разбирайте погрешно,говорим за читавите сервизи,за другите е дълга тема.сега на колегата дето по-горе писал,че се сменяло 1 ролка и 2болта-далеч не е така-само на капаците са около 6 болтчета и то за лкюч рибе,4 шестограмни болта,за да падне шайбаъа и от там нататък вече ролки и ремък,ами ако не сложиш правилно канадската ролка,както съм виждал много пъти,въобще си е отговорност,дори и силата на стягане на ролките си е отговорност,че какво ли не съм виждал и в тази насока
Коментар
-
70-80ЛВ е цената за смяна на агренаген ремък на пунто жтд а пък на АУДИ А4 е м/у 140 и 200лв.Там се сваля цялата предница.То и футболистите тичат по игрището безцелно в много от случаите ама взимат с милиони така,че колегата с докторската слушалка или учителската показалка да не сравнява професиите и доходите.Имаш пари-обслужваш в сервиза,нямаш-ръчкаш сам.Това е типично за българина-мизерник да гледа на другите в канчето.Нали се сещате,че ако закъсаш на пътя без да имаш възможност да се обадиш,медицинските и учителските познания няма да те приберат вкъщи.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
ivel написа:всеки си знае цената,а цената определя в повечето случаи и качеството. въобще си е отговорност,дори и силата на стягане на ролките си е отговорност,че какво ли не съм виждал и в тази насока
Коментар
-
оо,не ,аз не говоря за качество,но ти си дал днес пари за динамометричен ключ,които трябва да избиеш,утре ще дадеш за зенкери,в други ден,за микрометри и индикатори вътромери и накрая ще си дал купчина пари и няма как да им искаш малко,освен това както писах в сервиза се плащат и двата вида осигуровки,всичко си е пари
Коментар
-
hsf написа:Отклконихте се от темата. За смяната на водната помпа няма много мнения. От тези, които писаха за нея оставам с впечатление да не я сменям.Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP
Коментар
-
FGRC написа:Това е типично за българина-мизерник да гледа на другите в канчето.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
FGRC написа:hsf написа:Отклконихте се от темата. За смяната на водната помпа няма много мнения. От тези, които писаха за нея оставам с впечатление да не я сменям.Fiat Punto 1.9 JTD 2000 - ex
Fiat Stilo 1.9 JTD 115 - now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар