Здравейте, колеги. Мисля да сложа, такова нещо на Тико-то. Обаче цените на новите "тунинг" части е убийствена 50-60.....лв, което е много за кола, коятo струва има, няма една заплата. :D Та, въпроса ми е, знаете ли 3-цилиндрови автомобили, от които да търся оборотомер. Или ако знаете някой сайт, за такива неща, съгласен и да е цифров.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за оборотомер.
Collapse
X
-
Явно не си виждал Варбург на живо, тяхните бяха със светодиоди. Оборотомера нали брои импулсите на подаване ток на бобините, какво значение има колко тактов е двигателя?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:До колкото знам, импулсите на 4 и 2 тактовите са различни на брой.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
Става интересно... До колкото си спомням на ладовия в електрониката имаше някакво мики, че делеше импулсите на 2 ли беше или на 4 непомня. Задачката става за дипломна работа на ел. инж. А шкодовия дали става? Мисля че беше Фабия.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар