Здравейте колеги,не можах да намеря такава тема в форума и затова реших да пусна.Появи се проблем при спирането,когато натисна педала на спирачките се чува триене все едно на метал и странен шум,вибрациите се предават чак на педала. Допитах се до един два майстори и те ми казват,че може да е защото може да има камъче в спирачния апарат,другия,че няма накладки,третия,че спирачната течност не е наред... И преди да съм се забил в поредния сервиз искам малко мнение дали някой е имал същия проблем или ако не то дали е чувал нещо ?Колата спира безупречно просто е много притеснително това с шума и с триенето! Приемам съвети.Благодаря предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шум и триене при спиране /все едно на метал/
Collapse
X
-
Сичко може да е на мен на пунтака отзад на барабана накладката се беще счупила на две и на един завой в града без да натискам спирачка задра в барабана и засвири яко, като натиснах спирачката се оправи. Тогава на момента не знаех от какво е ама като отидох да ми правят задницата я видяха че е счупена
Коментар
-
stambata1982
-
Момчета благодаря за съветите вчера погледнах но съм надрал и дисковете.. Май отивам на всичко ново,говорих с един майстор и той ми каза,че за около 100 лева ще оправим нещата.. Не ми се рискува да се пробвам аз да свалям и да ремонтирам,не знам какъв ще е резултата .Благодаря ви все пак за отделеното внимание !
Коментар
-
stambata1982 написа:pri омасляване на диска СЕ чува се едно че накладките са металниNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
stambata1982 написа:pri омасляване на диска СЕ чува се едно че накладките са металниКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
stambata1982
Реклама
Collapse
Коментар