Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Информация за Fiat Stilo 1.9 jtd 115. 2002г.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Информация за Fiat Stilo 1.9 jtd 115. 2002г.

Здравейте, мисля да си взема такова Стило ако можете да ми дадете информация сполучлив модел ли е ,скъпо ли е обслужването и поддържането му,понеже до сега не съм карал Италиянски коли?Има навигация,но няма карта,някой знае ли колко пари струва да му се сложи карта на България?Благодаря Ви предварително.Грешен раздел -> ПремстенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Stilo 1.9 JTD 115

Отличен мотор, кофти кола с кофти електроника, гледай да е поне януари 2003г.Търсачката е пълна с подобни теми.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Здрав двигател, прилична мощност. Цени на комплект анг, ремък под 200. Като цяло ще има с какво да се занимаваш. То сега каквото и да вземеш всичко е еднакво чупливо.

Коментар

Повтарям горните мнения, но преглъщайки всички болести и болежки в ставите на тази кола мен ми носи голямо удоволствие като я погледна и още по-голямо като я карам. Ще имаш с какво да се занимаваш, но цените са като за нашия джоб.
        FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

А относно картата за навигацията имате ли информация колко струва?
          Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Зависи до колко пари си търсиш ако не искаш да правиш моето смятам че е на добра цена но ако вземеш някое нов внос за около 3800 лева имаш еко такси регистраций обслужвания и ако не е сменян дефектните тампони на задния мост и на двигателя олекваш с още 400 лева някъде така че ти си знаеш аз просто предлагам моето

Коментар

И това ще ти е първата кола,заради която ще се наложи да си купиш лаптоп и кабел за диагностика.Обаче в цялата работа има и нещо положително-програмата ФЕС е безплатна.При всяко светване на някоя лампа си 20лв напред,защото не си отишъл на майстор-сам си си я прочел.
              Octavia RS
              Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Здравейте отново ,взех го Стилото за което става дума ,но трябва да се сменят задните тампони и май тампон на скоростната кутия Коя марка е за предпочитане да се вземе и по-сполучливи и като цени как са
                Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

И трите само оригинални, от Ауто Италия или който работи с тях.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оригиналните тампони са по 56лв за моста и 120-30лв за скоростната кутия така че взимай тях.Другата качествена марка са немските SWAG на същата цена,дори и по висока.
                    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Честита придобивка.Само това ли му са болките?
                      Octavia RS
                      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                        Само това ли му са болките?
                        Чакай, има време
                        2008 Fiat Stilo MW 1.9 JTD MultiJet 8V 120hp

Коментар

За сега е само това,тея тампони на задния мост.Надявам се скоро да не се появи още нещо Мисля,че и тампона на скоростната кутия е за смяна ,но вече като се отвори ще се разбере със сигурност.Предложете някое хубаво масло за тая машина Очевидно темата е изчерпана. За консумативите - раздел Консумативи.Модераторски екип на fiat-bg.org
                          Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Working...
                          X