Здравейте, мисля да си взема такова Стило ако можете да ми дадете информация сполучлив модел ли е ,скъпо ли е обслужването и поддържането му,понеже до сега не съм карал Италиянски коли?Има навигация,но няма карта,някой знае ли колко пари струва да му се сложи карта на България?Благодаря Ви предварително.Грешен раздел -> ПремстенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Информация за Fiat Stilo 1.9 jtd 115. 2002г.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Зависи до колко пари си търсиш ако не искаш да правиш моето смятам че е на добра цена но ако вземеш някое нов внос за около 3800 лева имаш еко такси регистраций обслужвания и ако не е сменян дефектните тампони на задния мост и на двигателя олекваш с още 400 лева някъде така че ти си знаеш аз просто предлагам моето
Коментар
-
И това ще ти е първата кола,заради която ще се наложи да си купиш лаптоп и кабел за диагностика.Обаче в цялата работа има и нещо положително-програмата ФЕС е безплатна.При всяко светване на някоя лампа си 20лв напред,защото не си отишъл на майстор-сам си си я прочел.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
За сега е само това,тея тампони на задния мост.Надявам се скоро да не се появи още нещо Мисля,че и тампона на скоростната кутия е за смяна ,но вече като се отвори ще се разбере със сигурност.Предложете някое хубаво масло за тая машина Очевидно темата е изчерпана. За консумативите - раздел Консумативи.Модераторски екип на fiat-bg.orgStilo 1.9 JTD 115
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар