Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

изпадна ми много изгодно Алфа Гт 2.0

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

изпадна ми много изгодно Алфа Гт 2.0

здравейте колеги изпаднами много изгодно или поне според мен изгодно алфа ГТ 2.0 дават ми я за 3500лв от швейцария цената е с доставката. Колата е 165 коня 2.0 JTS мотор който никаде не казват нещо хубаво за него. И е типтроник кажете да я взимам ли за тия пари и дали ще успея да я нахраня. Колата е много запазена вече и е правено обслужване ремъци филтри масла .Последно е била в сервиза за непалене и се е оказало че е от скоростната кутия и я ремонтирали.Купувам я от УЖ роднина не съм съм съвсем сигурен,че желая тази кола и затова питам .Много е красива но незнам дали ще мога да я подържам и затова МОЛЯ за съвет .Сега карама фиат брава 1.6 бензин на метан .
    FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Ако имаш пари , кво пука?Забрави за газ обаче.Засега.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Пари нямам имам тази който ми искат иначе други нямам даже тези ще са ми зор но мога да ги намеря
      FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

tampico написа:
        Пари нямам имам тази който ми искат иначе други нямам даже тези ще са ми зор но мога да ги намеря
        Е ти, сам си си отговорил.
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Купи я, за да добиеш житейски опит.
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

много сте активни колеги благодаря и мисля да я взема
            FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

По принцип при покупката на кола има голяма степен късмет,дори и за нова,така че скачай и ще разбереш. Иначе с питане няма да разбереш,пък и винаги ако не ти изнася можеш да се отървеш.П.п .Брат ми се наложи да сменя помпа на съединител на чисто нов бус на 5000 км.купен от магазина ,ама такъв му беше късмета

Коментар

Няма лесно да се отърве, поне 1000 лв надолу ще е, след като се регистрира, обслужи и оправи.
                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Колеги разбрах за колата, че колата е обслужена в сервиз на алфа сменени са масла, филтри, ремъци и ремонтирана скоростна кутия. Дава мия с два комплеката джанти с гуми зимни и летни има кожен салон. Каза ми че в швейцария гори 7-8-9 литра на сто градско зависи колко задрастване имало. И съвсем сериозно се замислям да я взема ще и сложа газ и си мисля да сложа и ще ми излезе около 4200лв с регистрацията. За такива пари немога да взема по добра кола нали?
                  FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

Даааа, сложи и газ.На газ работата ще е по-добре.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

"Най-хубавите" мотор и скоростна кутия ще нацелиш, а пък и газифицирането му е почти невъзможно.
                      Фиат Крома 1.9 16v+
                      Фиат Браво 1.6 16v
                      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

и защо така
                        FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

Тъй като въпроса ти е неточно формиран пиша общо:1.JTS мотора е с директно впръскване и при студени стартове горивото отмива маслото и цилиндрите се излъскват (това го знам и от механик в Аутоиталия ,като там са сменени доста такива мотори гаранционно) , като цяло много несполучлив мотор откъм надеждност2.Кутията е доста капризна, има редовни проблеми с робота или сферите и в Алфа форума е често наричана Лелеспийд3.Газифицирането е свързано с директното впръскване на мотора, има малко марки на пазара за газови уредби поддържащи директното впръскване на бензин ,като например на няколко такта газово впръскване има един такт бензин ,отделно хората поставящи такива уредби също са малко и трудно настройват правилно самия ГИ . От нашенския пазар ГИ Bluetronic поддържа тая функция за едновременно впръскване на бензин и газ , но доколко се случват нещата на практика незнам.По мое мнение тая кола става да я купиш и пуснеш на пазара ако успееш да и вземеш някой лев горница, иначе ако ще я караш би трябвало да имаш в резерв една сума от поне 2-3000 лв за да си подготвен за изненади.
                          Фиат Крома 1.9 16v+
                          Фиат Браво 1.6 16v
                          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

От Швейцария нали се сещаш че ще и платиш и мито Имаш вариант да я вкараш и да я продадеш,и с парите да си вземеш нещо друго
                            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                            .

Коментар

pi4_s_bravo ужасно съм ти благодарен за мнението ти беше ми много от полза
                              FIAT BRAVA 1.6 16V 98

Коментар

Working...
                              X