Здавейте колеги,пукна ми се предното стъкло от камъче та ми предстои смяната му.Намерих сайтовете на мустанг и кобра и ресултата-кобра-100лв. турско- май?-150лв. европейскомустанг-136лв. китайскоТа въпросите ми са: какво стъкло да избера? Къде е най добре да ми го сменят?Ако може отзиви за работата им? Нещо друго?Колата е от подписа,мястото Бургас. Благодаря на отзовалите се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси относно челните стъкла
Collapse
X
-
jenti написа:На камъчетата им е все едно колко ти е скъпо и качествено стъклото, аз като сменях взех най-евтиното към 120 лв - китайско. 4 години да чукна на дърво проблеми нямам!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:jenti написа:На камъчетата им е все едно колко ти е скъпо и качествено стъклото, аз като сменях взех най-евтиното към 120 лв - китайско. 4 години да чукна на дърво проблеми нямам!Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Triplex е запазена марка на Pilkington.Sekurit е запазена марка на Saint-Gobain.Тези две фирми са едни от най-големите производители на автомобилни стъкла.Та по пътя на логиката не може да видиш Triplex стъкло, което е произведено от Saint-Gobain.Или демек искам да кажа, че се говори за марки а не за вид стъкло.По правилно е да се каже дали стъклото е ламинирано, а не дали е Триплекс.И да, предното стъкло задължително трябва да е ламинирано по закон, без значение от производителя.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар