Здравейте,Смених съединител, след като старият беше на поне 100 000 км. Още като я взех от сервиза обаче, ми направи впечатление, че се е появила много силна вибрация. Като запаля и буквално се чувства тресене на волана, звънтене, бучене - не знам как точно да го опиша, всичко накуп. Също така по-силен шум, като все едно гърнето има проблем, а в моя случай смених с чисто ново всичко по гърнето преди няколко хиляди км.Веднага споделих впечатлението си на майстора, но според него било нормално, като аргумента му беше, че като натисна съединителя и шума се променя, което показвало, че... абе че е ОК.Навъртях някъде около 80 км. след като взех колата в събота и просто не ме си струва нормално. Колата някакси се тормози. Тя по принцип е слабичка и като се вдигне повече от 100 знаете, че е шумна, но сега определено реве по-силно и не я усещам добре.Някой има ли идея какъв може да е проблема? Мисля да ходя пак до сервиза, за да им кажа, че не може така да остане, но ми се иска да кажа някакъв по-точен възможен проблем.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.1 - сменен съединител и поява на шум и вибрация
Collapse
X
-
Bane
-
първо може да са ти прецакали тампона и то този към ангренажа.как-ами просто отпускат двигатела назад за да извадят кутията и той остава само на един тампон(това съм го виждал).второ-да са ти скъсали меката връзка и отам бученето,просто много неща може да са ,но повярвай ми че причината за това е НЕКЪДЪРНИЯ сервиз.успех
Коментар
-
ivel написа:първо може да са ти прецакали тампона и то този към ангренажа.как-ами просто отпускат двигатела назад за да извадят кутията и той остава само на един тампон(това съм го виждал).второ-да са ти скъсали меката връзка и отам бученето,просто много неща може да са ,но повярвай ми че причината за това е НЕКЪДЪРНИЯ сервиз.успехPunto 1.9 JTD 2003
Ex Punto 1.1 1994
Коментар
-
Днес се появи и нов проблем. Подаваш газ, а колата се дави и няма мощност. Например на първа, от малко нагорнище и едвам отцепи да тръгне, един път ми угасна. До 3-та стигнах, но никаква мощност. Вибрацията се усили, на свободна тресе. Утре ще я карам (дано не ме остави някъде по пътя към сервиза)Punto 1.9 JTD 2003
Ex Punto 1.1 1994
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар