Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със секретен болт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заварете една тръбичка с електрожен - базични електроди. При 100%ва заварка няма как да не се развие.ПРеди години бях свидетел на подобна случка в крайна сметка срязаха джантата...

Коментар

Тези разпробивки не стават само на масата, а съвсем наяве.Извадил съм десетки такива болтове.Жалко че колегата не е в София иначе сега всичко щеше да е история.След многото заварки с телоподаващо естествено че ще се пробива трудно.Мнаго важно е да се тръгне по правилния път.Иначе пред компа съвети много.
      brava 1.9.jtd 2001
      punto 1.2 sport 1994
      Максималната скорост с която можеш да излезеш от един завой е много близка до тази с която не можеш!

Коментар

пак пиша,че трябва стругар да извърши маниполацията,защото повечето имат нужните инструменти.първо те имат качествени свредла,имат с какво да ти направят център ,дори върху окълваната заварка,а също и имат нужния инструмент за изваждането.ако си поиграете още малко и ще стигнете до нова джанта

Коментар

Подоба ситуация , само че 1 болт със скъсана глава и общо 4 развалени резби. Какво направих аз - взех шенкел с главина и лагер 2ра ръка както са си заедно и го сложих да закърпя положението, че ми трябваше колата. От втория път случих здрав лагер. Тея упражнения ги правих заради припрян гумаджия с як пистолет

Коментар

Working...
          X