Заварете една тръбичка с електрожен - базични електроди. При 100%ва заварка няма как да не се развие.ПРеди години бях свидетел на подобна случка в крайна сметка срязаха джантата...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със секретен болт
Collapse
X
-
Тези разпробивки не стават само на масата, а съвсем наяве.Извадил съм десетки такива болтове.Жалко че колегата не е в София иначе сега всичко щеше да е история.След многото заварки с телоподаващо естествено че ще се пробива трудно.Мнаго важно е да се тръгне по правилния път.Иначе пред компа съвети много.brava 1.9.jtd 2001
punto 1.2 sport 1994
Максималната скорост с която можеш да излезеш от един завой е много близка до тази с която не можеш!
Коментар
-
пак пиша,че трябва стругар да извърши маниполацията,защото повечето имат нужните инструменти.първо те имат качествени свредла,имат с какво да ти направят център ,дори върху окълваната заварка,а също и имат нужния инструмент за изваждането.ако си поиграете още малко и ще стигнете до нова джанта
Коментар
-
Подоба ситуация , само че 1 болт със скъсана глава и общо 4 развалени резби. Какво направих аз - взех шенкел с главина и лагер 2ра ръка както са си заедно и го сложих да закърпя положението, че ми трябваше колата. От втория път случих здрав лагер. Тея упражнения ги правих заради припрян гумаджия с як пистолет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар