Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Парктроник на Фиат Мултипла не работи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Парктроник на Фиат Мултипла не работи

Здравейте, нов съм искам да попитам за парктроника на ФиАт Мултипла, не работи. Зимата работеше, но спря. Благодаря предварително.Прочети правилата на форума, като за начало! Заглавията трябва да са ясни, и конкретно описващи проблема. Пиши грамотно, на кирилица! Следващият път трия с предупреждение.Модераторски екип на fiat-bg.org

Здрасти Лавино

колега за да не те скастрят си промени заглавието на"Фиат Мултипла 19../20.. г,неработещ парктроник" или нещо от сорта Сега по въпроса трябва още да уточниш дали е заводски или допълнително поставен.След това ще ти се дадът адекватни предложения и ще може да локализираш проблема лесно и бързо.От мен на примависта следните предложения :-изгорял бушон,прекъсвания по веригата,най-вероятно минус.Трябва да запретнеш ръкави и в някой по-хубав ден да видиш как е свързан къде кво стаа.С толкова информация това е от мен
    Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
    Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

Re: Фиат Мултипла 1.6 1999г неработещ парктроник

lavinata3 написа:
      Здравейте, нов съм искам да попитам за парктроника на ФиАт Мултипла, не работи. Зимата работеше, но спря. Благодаря предварително.Прочети правилата на форума, като за начало! Заглавията трябва да са ясни, и конкретно описващи проблема. Пиши грамотно, на кирилица! Следващият път трия с предупреждение.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Парктроникьт е заводцки всички бушони са здрави напрьсках всички букси с контактен спреи и нищо задната сьщо несвети

Коментар

Здравей! След като не ти свети и задната значи 99% е датчика за задна скорост,който се намира на скоростната кутия. Ако не ти работеше само парктроника,щях да ти кажа да си отвориш десния стоп и да видиш буксата.Смени си датчика и трябва да си ОК.
          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
          X