Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с фиат мареа weekend 1.8 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с фиат мареа weekend 1.8 16v

Здравейте, на мареата 1.8 16v се появи проблем който ми навява лоши мисли.Работи на три цилиндъра, едната свещ е с черен нагар, тънък но го има, и пуши с бял пушек през аспуха.Колата е само на газ поради проблем с бензиновата помпа.Свеща е сменена не е от нея.днес ще разглобя лулата от бубината да видя има ли лоши контактни повърхности, и ще врътна местата на две бубини да видя дали ще е пак същия цилиндър.Ако се окаже същия според мен ще са две причини, или гарнитура на главата или на колекторите.Какво мислите вие по въпроса?Не съм забелязал спад на антифриз или масло защото проблема се появи от 2 дни.

Никой ли няма да се изкаже.Новостите са че установих че в цилиндъра влиза бензин, свеща е мокра, изключих бензиновата помпа от буксата но колата си продължава на 3 цилиндъра, премахнах и превключвателя (газ бензин-автоматичен), сложих кламер между синия и червения кабел, но пак няма промяна.Давайте идеи, че се изчерпах.

Коментар

Мерене на компресия.
      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

разменя ли свещите? бобините?

Коментар

сменях, същата работа, но ще я подхващам по сериозно в почивните дни, че сега нямам време да пробвам различни неща за да изолирам в крайна сметка причина.

Коментар

Закачи бобината на някаква свещ извън цилиндъра и виж има ли искра. Прилича ми на комутатор.и да не забравиш цилиндъра без свещ - да се разгърми

Коментар

Working...
            X