Днес отивам да си сменя масълцето на колицата и останах изненадан.Някой италиаснки разбираш е взел и почти разбил цялото гнездо на шестограма и сега не може да се отвърти.Идеите бяха следните.1. - да се завари гайка 19-ка върху пробката и така да си остане - предпочитам втория вариант.2. - да си купя нова пробкаИнтересува ме дали се продава такова чудо ново?Ако някой има съм пуснал темичка и в купува.Благодаря ви предварително и за съветите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пробка на картера.
Collapse
X
-
За коя колица става въпрос за хубавата печка ли ако е за нея лошо аз си направих пробка за 5 мин.за ключ 27 заваряването на всяко друго ти намалява клиренса и пробката опира на всеки камък и шахта и става доста опасно.Всеки стругар ще ти направи нова, а пък ако искаш мога и аз да ти направя и изпратя само да си отида до В.Търново.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Tornado написа:Всеки стругар ще ти направи нова, а пък ако искаш мога и аз да ти направя и изпратя само да си отида до В.Търново.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Благодаря за съветите.Преди 20 минути бях до магазина - Ал. Ауто. Купих си нова - 24лв.Много не ми изглежда да е магнитна, ама какво да правиш, трябва да си сменя маслото, че не може така да се кара.Като свърша цялата работа, ще ви пиша дали съм улучил правилната пробка.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар