Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем не работи на бензин Пунто 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем не работи на бензин Пунто 1.6

Добър вечер колеги! Вземах пак пунтарка и реших да и вдъхна нов живот, но проблем не работи на бензин само на газ и харчи доста защото се нуждае от центровка!И така проблема е следния паля на газ защото на бензин не иска , прехвърлям на бензин и губи обороти трябва да държа педала почти до края за да не изгасне и мотора работи сакаш на един цилиндър!ходих на елкон така и не ме закачиха мериха компресии чудесии и стигнаха до решение че на втори цилиндър на пътеката е прекъсната на бубината смених я от стария мотор работеща но проблема същия но пък за сметка на това на газ започна да работи по добре, върнах се че ми земаха 45 лева защото майстора гарантираше че проблема ще се оправи пак погледна и вика свещи сменихме ги с нови но пак същото кава че дюзите били запушени , казах му че имам други работещи от стария ми двигател който е работил само на бензин смених ги но проблема си стой. Моля ви който се е сблъсквал с този проблем нека помогне че вече и аз не знам какво да правя , смених и бензиновия филтър , не знам какво да правя !Поздрави
    Нека си говорят, нали не ги чуваш?Над хорската злоба нема кво да умуваш!Недей да се надуваш, че и ти ше го ядеш!
    Недей да бързаш, ЧЕ НАБЪРЗО ше СПРЕШ!
    Дори и най-бедния може да е СЪР!
    Бъди ДОБЪР, другото е бел кахър!

Премерете (ако не сте) налягането на бензина и споделете резултата.
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

а как точно да го измеря
      Нека си говорят, нали не ги чуваш?Над хорската злоба нема кво да умуваш!Недей да се надуваш, че и ти ше го ядеш!

Коментар

Правилния начин е с манометър с необходимите преходници.Най вероятно ще се нуждаеш от помощ(манометър) от сервиз.
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Мда, нещата отиват на бензинова помпа или регулатор. А каква е газовата уредба?
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Лавато е газовата, обикновена газова. Помпа имам ще пробвам с нея регулатора го смених , направо рейката с инжекторите, ще пробвам с друга помпа и да видим резултата

Коментар

Миналата година имах същия проблем, на газ работи на бензин не работи. Оказа се бензинова помпа.
              Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
              Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Благодаря колеги оправи се смених помпата и започна да работи добре , сложих и хубава добавка да по изчисти системата Поздрави

Коментар

Working...
                X