Добър вечер колеги! Вземах пак пунтарка и реших да и вдъхна нов живот, но проблем не работи на бензин само на газ и харчи доста защото се нуждае от центровка!И така проблема е следния паля на газ защото на бензин не иска , прехвърлям на бензин и губи обороти трябва да държа педала почти до края за да не изгасне и мотора работи сакаш на един цилиндър!ходих на елкон така и не ме закачиха мериха компресии чудесии и стигнаха до решение че на втори цилиндър на пътеката е прекъсната на бубината смених я от стария мотор работеща но проблема същия но пък за сметка на това на газ започна да работи по добре, върнах се че ми земаха 45 лева защото майстора гарантираше че проблема ще се оправи пак погледна и вика свещи сменихме ги с нови но пак същото кава че дюзите били запушени , казах му че имам други работещи от стария ми двигател който е работил само на бензин смених ги но проблема си стой. Моля ви който се е сблъсквал с този проблем нека помогне че вече и аз не знам какво да правя , смених и бензиновия филтър , не знам какво да правя !Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем не работи на бензин Пунто 1.6
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар