Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся колега който да ми адаптира дросела :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся колега който да ми адаптира дросела :)

Здравейте, търся някой колега от форума който да е от София и да може да ми пусне адаптация на дросела на браво 1.8 16.Днес му почистих дросела и сега празния ми ход е от 1100 до 2100 оборота Ще се почерпим ако го направим днес Благодаря
    мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Не си наместил , както трябва стъпковия мотор.Нема адаптация у това животно Хитачи.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Не си наместил , както трябва стъпковия мотор.Нема адаптация у това животно Хитачи.
      но аз не съм го свалям стъпковия мотор. Свалих маркуча, и с парцялче и спрей за почистване си го почистих на място.
      мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Я огледай да не си забравил някой маркуч, или да не си скъсал големия маркуч при манипулациите които си правил.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=107225Проблема се задълбочава, утре ще огледам маркуча вече е късно и нищо няма да се вижда.

Коментар

AthlonXP написа:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=107225Проблема се задълбочава, утре ще огледам маркуча вече е късно и нищо няма да се вижда.
            Разрових се из форума, проблема с чукането е от датчика на разпределителния вал, най-вероятно затова ми записва и грешка в детонационния датчик заради лошото изгаряне. Хората с този проблем разбрах, че са им тромави автомобилите до 3к оборота моята е малко по тромава до към 4кУтре ще я закарам да и изчистят грешките и ще прегледам маркуча, ще кажа какъв е резултата

Коментар

Ако само си свалял маркуча към дросела и си чистил или не си сложил някой маркуч и смуче въздух или и преди това си имал проблем.Датчика на РВ ако е прецакан, колата няма да пали, не пипай там !
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сутринта едвам едвам стигнах до сервиза, и там ми свалиха дебитомера, почистиха го понеже беше доста мръсен, запалих колата и тя си спи... Форсира си ср върви, има нормален празен ход. Преди да пипна дросела нямаше проблем, а дебитомера не съм го бипал грам... Защо се получи така??

Коментар

Working...
                X