Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ви се струва? Има ли живот?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако си я правиш сам става,не е толкова зле колкото изглежда,но майсторите ще ти смъкнат бая пари и частите също ще са доста.
    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

И според мен не си струва...Един познат удари колата си (Сеат Леон) в предната част. Доста се чуди дали да я ремонтира, или да вземе друга. Обикаля по автокъщите, не можа да си хареса и взе че я ремонтира. Излезе му около 3000. Е, вярно, че Сеата не е масова кола и е с по-скъпи и трудно намиращи се части, но и при Пунтото не вярвам да е евтин ремонта. Особено пък ако е бензиново - друго такова бензиново се намира на достъпна цена.
      Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Благодаря ви за мненията..сега остава да ме посъветвате какво да правя..Първо да я дам направо на някоя морга да си и разфасова или да си я разфасовам аз да искарам някой лев и после да я карам за скраб..Поздрави

Коментар

Не си струва, от опит ти го казвам :D /Бравата от подписа/. Ако ще даваш на части купувам две джанти и някои дребни неща по интериора.
          Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
          Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

От морга/вторични ще изкараш макс 400лв, но за сметка на това веднага. Ако имаш двор/гараж и имаш желание и нерви можеш да изкараш доста повече, но ще отнеме време.
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

На части и после купето на вторични...
              Fiat Bravo 1i6

Коментар

Working...
              X