Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ви се струва? Има ли живот?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как ви се струва? Има ли живот?

Здравейте колеги.Вчера ми се случи сериозно ПТП(както се вижда от снимките)Искам вашите мнения има ли смисъл да се прави и колко горе долу би излязло цялото това чудо.Бих започнал с лявата страна(страната на удъра).Не искам никой да обремянавам с точни цени,просто искам да знам горе долу и забравих да кажа ,че ме изкараха мене виновен за съжеление и всичко ,ще е за моя сметка поради това ,че няма камери (както и да е неискам да се обеснявам ,примирил съм се).Най-важното от цялата работа ,че съм жив и здрав без 1 драскотина,което учуди любезните органи на реда.Моля за вашите мнения.Поздрави
    Прикачени файлове

Колега колата може да се оправи без да личи,че е удряна, при добри майстори.Цената е около 100 лв. на детайл,но тя е относителна ако има поражения и по рамата на автомобила.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Колега, според мен не си струва. Ще дублираш стойността на колата. Важното е че си невредим!
      Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
      FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

За мен лично не си струва. Доста детайли има за оправяне, заден мост крив, като се отвори капака кой знае какво ще излезе и там покривено. И аз не мога да се ангажирам с цени в никакъв случай, но според мен си на минимум 1000 и то при условие, че няма нищо особено под капака, което да иска сериозен ремонт. Като гледам цените на тези коли започват от 1500, за 2 000 може да си вземеш директно друга, да си свалиш каквото искаш от тази, ако успееш да поразпродадеш това-онова...
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Идеята ми е леко по-леко да я оправа,първо задния мост и дясната.Че е поодрана отляво не ми пречи.Под капака всичко е наред.Поздрави и благодаря за мненията.Надявам се и други колеги да се вкл.

Коментар

Най-важното, трябва да я провериш за сходимост, на преден и заден мост, защото купето може да е усукано. Защото така, като я гледам, някак си не седи добре.
            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Одраскана е меко казано, имаш 4 детайла за нови ,от които единия е заден панел за който за присаждане ще ти вземат една торба пари, моста е крив и още неща които не са ти ясни ,но са за правене и струват пари. Ако нямаш едни 1500 лв излишни не се занимавай с тая кола.
              Фиат Крома 1.9 16v+
              Фиат Браво 1.6 16v
              Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Ако си сигурен, че си прав за ПТП-то, то заведи дело.Хем по-евтино ще ти излезе, хем и всичките ти разходи ще ги покрие виновният.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Имаш ли гънки на тавана?
                  Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Аз лично не бих се занимавал да ремонтирам тази кола.
                    SEAT Leon Cupra 300
                    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Моста няма да има проблем, обачеи двата рога ще са тотално аут. Коша със сигурност ще е усукан и работата е за маса. Като човек възстановявал подобен удар мога да кажа че разходите ще са огромни и ако сантиментане е огромен не си заслужава чакането и разходите.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Значи,ако искаш да караш същия модел кола,тази не я прави,не си струва парите които ще дадеш и дали после ще бъде всичко синхронизирано,но и като знаеш какво е поправяно по тази кола после дали ще ти е на кеф да я караш или обичаш както до сега.Решение......взимаш си за до макс 2000 лева същата ,ползваш каквото си искаш от тази и другото за части и ще си напред даже гарантирам ти,НО това е при условие,че това е твоят модел кола!!
                        Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

muns61 написа:
                          Имаш ли гънки на тавана?
                          НЕ нямам ..Благодаря ви момчета...работата е ясна ,но все пак искам някой да дойде да я види на място .Поздрави

Коментар

има разбира се,но на каква цена?

Тук трябваше да попиташ....Този човек му е хоби да връща от онзи свят смъртници като твоя,които всички ги отписват и ги препращат към вечните метални полета. Но като погледнеш разумно на нещата Краси дава най-смисленото предложение до тук.В крайна сметка колко човека имат финансовата възможност в днешно време да дадат торба пари за възстановяване на нещо ,което вече и без друго му е прикадено много отдавна някъде по-на запад оттук
                            Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
                            Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

Re: има разбира се,но на каква цена?

pl4 8rp написа:
                              Тук трябваше да попиташ....Този човек му е хоби да връща от онзи свят смъртници като твоя,които всички ги отписват и ги препращат към вечните метални полета. Но като погледнеш разумно на нещата Краси дава най-смисленото предложение до тук.В крайна сметка колко човека имат финансовата възможност в днешно време да дадат торба пари за възстановяване на нещо ,което вече и без друго му е прикадено много отдавна някъде по-на запад оттук
                              Евала,точно и мноооого вярно!!!!
                              Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Working...
                              X