Здравейте колеги.Вчера ми се случи сериозно ПТП(както се вижда от снимките)Искам вашите мнения има ли смисъл да се прави и колко горе долу би излязло цялото това чудо.Бих започнал с лявата страна(страната на удъра).Не искам никой да обремянавам с точни цени,просто искам да знам горе долу и забравих да кажа ,че ме изкараха мене виновен за съжеление и всичко ,ще е за моя сметка поради това ,че няма камери (както и да е неискам да се обеснявам ,примирил съм се).Най-важното от цялата работа ,че съм жив и здрав без 1 драскотина,което учуди любезните органи на реда.Моля за вашите мнения.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ви се струва? Има ли живот?
Collapse
X
-
За мен лично не си струва. Доста детайли има за оправяне, заден мост крив, като се отвори капака кой знае какво ще излезе и там покривено. И аз не мога да се ангажирам с цени в никакъв случай, но според мен си на минимум 1000 и то при условие, че няма нищо особено под капака, което да иска сериозен ремонт. Като гледам цените на тези коли започват от 1500, за 2 000 може да си вземеш директно друга, да си свалиш каквото искаш от тази, ако успееш да поразпродадеш това-онова...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Одраскана е меко казано, имаш 4 детайла за нови ,от които единия е заден панел за който за присаждане ще ти вземат една торба пари, моста е крив и още неща които не са ти ясни ,но са за правене и струват пари. Ако нямаш едни 1500 лв излишни не се занимавай с тая кола.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Моста няма да има проблем, обачеи двата рога ще са тотално аут. Коша със сигурност ще е усукан и работата е за маса. Като човек възстановявал подобен удар мога да кажа че разходите ще са огромни и ако сантиментане е огромен не си заслужава чакането и разходите.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Значи,ако искаш да караш същия модел кола,тази не я прави,не си струва парите които ще дадеш и дали после ще бъде всичко синхронизирано,но и като знаеш какво е поправяно по тази кола после дали ще ти е на кеф да я караш или обичаш както до сега.Решение......взимаш си за до макс 2000 лева същата ,ползваш каквото си искаш от тази и другото за части и ще си напред даже гарантирам ти,НО това е при условие,че това е твоят модел кола!!Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
има разбира се,но на каква цена?
Тук трябваше да попиташ....Този човек му е хоби да връща от онзи свят смъртници като твоя,които всички ги отписват и ги препращат към вечните метални полета. Но като погледнеш разумно на нещата Краси дава най-смисленото предложение до тук.В крайна сметка колко човека имат финансовата възможност в днешно време да дадат торба пари за възстановяване на нещо ,което вече и без друго му е прикадено много отдавна някъде по-на запад оттукFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
Re: има разбира се,но на каква цена?
pl4 8rp написа:Тук трябваше да попиташ....Този човек му е хоби да връща от онзи свят смъртници като твоя,които всички ги отписват и ги препращат към вечните метални полета. Но като погледнеш разумно на нещата Краси дава най-смисленото предложение до тук.В крайна сметка колко човека имат финансовата възможност в днешно време да дадат торба пари за възстановяване на нещо ,което вече и без друго му е прикадено много отдавна някъде по-на запад оттукKара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар