Здравейте колеги, скоро се сдобих с едно Браво ЖТД105 и забелязвам нещо което според мен не е нормално. След като (изчакам да подгрее и) запаля колата започва да мига лампа (на която има пръчка за маслото) и лампата за подгряване, мигат около 1 минута и спират, но мисля, че не трябва да мигат въобще. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем нека сподели към какво да се насоча. Смених маслото вчера и продължават да мигат.И друго питане имам, когато завъртя климатроника на студено(без да го включвам) и продължава да си духа топло.. докато след известно време не реши и не пусне студения въздух вътре, карам си така и след малко пак пуска топло и така се сменя когато реши.. не знам дали проблема не е във врътките на климатика или е нещо друго..Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Браво 1.9 JTD105
Collapse
X
-
dobrev_90 написа:gts.best написа:1. Имаш поне една изгоряла подгревна свещ. (затова мига "реотанчето")2. Може би ти е ниско нивото на маслото.(затова мига "пръчката за масло").Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Проблем с Браво 1.9 JTD105
Сипал съм му точно 4.5л масло (което по каталог е достатъчно). Значи това няма да го мисля, а по другия въпрос някой дали има нещо на ум?dobrev_90 написа:И друго питане имам, когато завъртя климатроника на студено(без да го включвам) и продължава да си духа топло.. докато след известно време не реши и не пусне студения въздух вътре, карам си така и след малко пак пуска топло и така се сменя когато реши.. не знам дали проблема не е във врътките на климатика или е нещо друго..Благодаря предварително!
Коментар
-
Колега 4,5 л масло си сипал, ама нали има и маслен филтър, може би още 0,3 литра и си готов. (може би тогава ще угасне лампата с щеката)http://www.fiat-bg.org/index.php/mod...9-jtd-182b4000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар