Здравейте,Забелязах на Палиото, че след 110-120 км. колата става много не стабилна и волана олеква страшно много. Това от странната форма на колата ли е или имам проблем с окачване,гуми и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Palio Weekend нестабилен !
Collapse
X
-
Re: Fiat Palio Weekend нестабилен !
Babagidata написа:Здравейте,Забелязах на Палиото, че след 110-120 км. колата става много не стабилна и волана олеква страшно много. Това от странната форма на колата ли е или имам проблем с окачване,гуми и т.н.
Коментар
-
Babagidata написа:Здравейте,Забелязах на Палиото, че след 110-120 км. колата става много не стабилна и волана олеква страшно много. Това от странната форма на колата ли е или имам проблем с окачване,гуми и т.н.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Първо си провери гумите/джантите, да нямаш някоя крива. Ако не е от това провери предницата, както казаа по-горния колега. Но е малко странно да става по-лек. Да не е по-скора да играе ляво/дясно и да ти се струва, че е лек?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:Babagidata написа:Здравейте,Забелязах на Палиото, че след 110-120 км. колата става много не стабилна и волана олеква страшно много. Това от странната форма на колата ли е или имам проблем с окачване,гуми и т.н.
Коментар
-
Kay_ написа:Първо си провери гумите/джантите, да нямаш някоя крива. Ако не е от това провери предницата, както казаа по-горния колега. Но е малко странно да става по-лек. Да не е по-скора да играе ляво/дясно и да ти се струва, че е лек?
Коментар
-
pavyan написа:Babagidata написа:Здравейте,Забелязах на Палиото, че след 110-120 км. колата става много не стабилна и волана олеква страшно много. Това от странната форма на колата ли е или имам проблем с окачване,гуми и т.н.
Коментар
-
Нестабилна в смисъл колата "сее" наляво, надясно ли? Ако е така, имаш хлабини по ходовата част някъде - носачи, кормилни накрайници, заден мост. Ако всичко е ОК, колата трябва да не мърда и воланът да се втвърдява с увеличаване на скоростта.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Нестабилна в смисъл колата "сее" наляво, надясно ли? Ако е така, имаш хлабини по ходовата част някъде - носачи, кормилни накрайници, заден мост. Ако всичко е ОК, колата трябва да не мърда и воланът да се втвърдява с увеличаване на скоростта.
Коментар
-
няма защо да се смее някой,моята е на 149 000 вече още е с оригиналния съединител,който ще сменям,всичко по предницата е оригинално и здраво,като изключим амортисьорте и то предните,просто са свършили на 70пр.така,че просто можеш да отидеш да ти погледнат предницата,дали има нещо за смяна и ако не,да ти я регулират
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар