Mystikal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добрия размер гуми и джанти за меко возене?
Collapse
X
-
Къде го дават този размер на браво 1.2? Оригинално излиза от завода с 175/65/14, поне така пише в моята книжка. За 1.4 не знам, ама сигурно е същият. Така че еднакви са им размерите. Вече при по мощните двигатели леко се увеличават размерите, нормално е. 185/60/14, 185/55/15, 195/50/15, 205/50/15. Аз карам и зиме и лете с 185/60/14 напомпани на 2.3 бара. Не се оплаквам от возията. Пластмасите обаче, ме дразнят много.
Коментар
-
qnkov написа:Еми, значи ще си взема лети джанти 14-ки и едни нови гуми 175/65. И аз мислех така. Няма да опре. 65 наистина е леко висок размер, щом като седне едно боренце 100 кг отпред, по някои път чувам как опират гумите, но все пак бронята ми е пропаднала, тъй че това също има значение. Значи е добре да сменя пружините щом не ми изнася возията? Има ли хубави пружини за тази кола, с които да вози меко предницата? И като сложа нови пружини задължително ли колата ще седи висока отпред, докато слегнат?Също така колко е центъра, това на джантата посредата, 58 ли е за фиатовете? Ако взема такъв на 65мм какви разправии ще имам?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар