Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило придърпва, от съединителя ли е?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Стило придърпва, от съединителя ли е?

    Здравейте колеги! Имам едно стило 1.9 JTD 115. и от едно известно време забелязах няколко проблема:при ускорение има едно леко придърпване ( 2ра-3-та скорост ) а от 4-та при натискане на гъста до 100 км има едно тресене и ме притеснява доста при отпускане на гъста се чува някъкво ’ чукане’ , мисля да не е маховик.А като гледам цените във нета.. положението е лошо от 600 лв. нагоре А и съединителя отделя нормално не е твърд.. има само леко скърцане но това е от помпичката мисля.Та така ако някой може да ми помогне със съвет ще съм благодарен.Редактирано заглавие.Темата е разчистена от офтопика, моля придържайте се към въпросите, поставени в нея!Модераторски екип на Fiat-bg.org

    #2
    а да не е каре ?
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

    Коментар


      #3
      съмнявам се скоро ходих до сервиз и ми каза че ходовата част ми е перфектна а и го имаше този проблем когато подам гас рязко да има претрирасе между 70 и 100 км.

      Коментар


        #4
        Има някакви вътрешни карета май които правят притрисане при в този диапазон на скорост, но нека по компетентните да се изкажат!!

        Коментар


          #5
          milenskia написа:
          Има някакви вътрешни карета май които правят притрисане при в този диапазон на скорост, но нека по компетентните да се изкажат!!
          Значи,не е точно притрисане а все едно колата вибрира наляво-надясно а пък върви направо.И аз си мисля за тези карета ама.,..,... Знам ли?
          Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

          Коментар


            #6
            Колега,казали са ти ,че ходовата част е наред,но карето не е към ходовата част , а към трансмисията.Възможностите за проблема са или каре или маховик.Най правилния път е да се проверят полуосите,ако трябва да се свалят и ако са здрави да имаш готовност да продължиш нататък със сваляне на кутията и проверка на маховика и съединителя.
            brava 1.9.jtd 2001
            punto 1.2 sport 1994
            Максималната скорост с която можеш да излезеш от един завой е много близка до тази с която не можеш!

            Коментар


              #7
              +++1
              Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

              Коментар

              Working...
              X