slonikon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съединител проблем
Collapse
X
-
Не мога сега. Мъча се да се сетя що съм бил толкоз изнервен тогава. Млад съм бил, кипяла ми е кръвта още.Но по принцип, не виждам що да не си търси гаранция човека оттам, откъдето си го е купил, ако да кажем на кутията пише 50 000 гарантиран пробег, или нещо от сорта.По темата, от гледна точка на сегашния ми опит: и на мен наскоро ми се наложи на 5000 да бъзикна гайката. Педалът се повтвърди и взе да отлепя много горе. Върнах го в средата-оправи се. Предишният ми съединител беше Валео, новият ми е Лук. Монтирани бяха на различни места - предишния в един много прехвален бутиков сервиз, сегашния - в мкомлект, което си е конфекция. По спомен, първия ми го бяха оставили да отлепя ниско долу и ми казаха, че ще се намести след малко каране, докато сегашния го бяха сложили точно където трябва. Та, връщам си думите назад за тия 5000 и рекламацията, не съм бил прав. Просто съм попаднал на майстор с много опит.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Развитие по моят ПРОБЛЕМ
pakumba написа:Вътре по съединителя се е счупило нещо- примерно ухо на лагер.Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар